Krém na nohy “Žabí kameň“ na kŕčové žily, pagaštan konský, 75ml

6,90 €
S DPH 3-4

 Krém na nohy “Žabí kameň“ na kŕčové žily, pagaštan konský, 75ml

Množstvo

Krém na nohy s pagaštanom a listami červeného hrozna má jemné zloženie, ktoré je založené na prírodných látkach rastlinného pôvodu, ktoré účinne osviežujú a zvlhčujú bez narušenia prirodzenej ochrannej vrstvy. Pomáha zjemniť pokožku, znižuje podráždenie pokožky a má upokojujúci účinok. Pri pravidelnom používaní udržuje pokožku v dobrom stave nôh. Zmierňuje únavu nôh, tonizuje a osviežuje, zmierňuje pocit ťažkosti v nohách.

Účinné látky:

Žabí kameň riedi krv a čistí ju, posilňuje steny krvných ciev.

Pagaštan konský posilňuje steny krvných ciev, robí pokožku pružnejšou, zlepšuje metabolizmus, má protizápalové, analgetické a kapilárne posilňujúce vlastnosti.

Listy červeného hrozna obsahujú prírodné účinné látky, ktoré posilňujú spojivové tkanivo. Urýchľujú zmiznutie opuchu nôh a končatín, zmierňujú bolesť a únavu a zlepšujú regeneračné procesy.

Troxerutín má žilovo-tonizujúce, angioprotektívne, protizápalové, protiopuchové a antioxidačné účinky.

Ako používať: Naneste malé množstvo krému na problémové oblasti ľahkými masážnymi pohybmi, kým sa úplne nevstrebe. Používajte 2-3 krát denne.

Kontraindikácie: Individuálna intolerancia zložiek.

Podmienky skladovania: Skladujte na suchom a chladnom mieste.

Uchovávajte mimo dosahu detí.

Zloženie(INCI): Voda, glycerín, izopropylpalmitát, PEG-40 hydrogenovaný ricínový olej, extrakt z ranunculus ficaria, extrakt zo semien Aesculus hippocastanium, extrakt z koreňa Ruscus aculeatus, extrakt z listov Vitis vinifera, extrakt z plodnice Lactarius hatsudake, olej z listov/orechov/stoniek Cupressus sempervirens, olej z kôry citrusových limonov, troxerutín, mentol, akryláty/krížový polymér alkylakrylátu, trietanolamín, alkohol, benzoan sodný, fenoxyetanol, etylhexylglycerín, limonén, citral.

Krajina pôvodu: UA

4820183472243

Špecifické referencie

Krém na nohy “Žabí kameň“...

6,90 €