AROMATIKA Kadidlo esenciálny olej, 10ml

8,00 €
S DPH 3-4

AROMATIKA Kadidlo esenciálny olej, 10ml

Množstvo

Získava sa z gumovej živice posvätnej boswellie, nazývanej kadidlo alebo olibanum - Boswellia carteri Birdw., ako aj Boswellia sacra Flueck. (čeľaď Burseraceae). Živica tečúca z trhlín alebo špeciálnych rezov v kmeňoch stromov boswellia sa najprv vysuší a potom rozpustí v alkohole (75%) a odparí sa vo vákuu, aby sa získal živica, z ktorej sa destiláciou vodnou parou extrahuje olibanový éterický olej.

Účinky: antidepresívum, antiseptikum, sedatívum, relaxačné, protizápalové, analgetikum, hojenie rán, antialergické, imunomodulačné, antikonvulzívne, adstringentné, karminatívne, diuretikum, expektorant, zmäkčovadlo.

Je to jedno z najlepších pľúcnych antiseptík. Upokojuje kašeľ a pomáha liečiť nádchu. Znižuje dýchavičnosť a zmierňuje stav pacientov s astmou, znižuje strach z ďalšieho záchvatu. Zlepšuje cystitídu a nefritídu. Zlepšuje trávenie, znižuje dyspepsiu a zmierňuje grganie. Optimalizuje prirodzenú lymfodrenáž tela, zabraňuje lymfedému a opuchnutiu lymfatických uzlín.

Znižuje silný menštruačný tok. Tónuje maternicu a účinne pôsobí ako pôrodnícka pomôcka. Zastavuje krvácanie z maternice. Pomáha zbaviť sa popôrodnej depresie. Môže pôsobiť proti rozvoju mastitídy.

Zloženie/Zložky (INCI): Boswellia Carterii Oil

Účel: na aromatizáciu a obohatenie kozmetických výrobkov. 

Upozornenie: Testujte individuálne. Vyhnite sa predávkovaniu. Ak sa vám olej dostane do očí, vypláchnite ich veľkým množstvom vody.

Podmienky skladovania: skladujte dobre uzatvorené, mimo dosahu detí, pri teplote neprevyšujúcej +25°C. Vyhnite sa vystavenie priamemu slnečnému žiareniu.

Krajina pôvodu: Ukrajina

4820031059732

Špecifické referencie

AROMATIKA Kadidlo...

8,00 €