Evalar Magnézium horčík B6, 30 tbl

22,90 €
S DPH 3-4

Evalar Magnézium horčík B6, 30 tbl

Množstvo

Magnesium B6 Evalar® je vitamínový komplex špeciálne vytvorený na posilnenie vášho nervového systému a zabezpečenie zdravého spánku. Každé balenie obsahuje 30 tabliet, ktoré vám umožnia zažiť všetky výhody horčíka a vitamínu B6.

Tieto tablety sú vhodné pre vegetariánov a neobsahujú žiadny lepok ani cukor, vďaka čomu sú vhodné takmer pre každého.

Použitie: Dospelí 2 tablety 2x denne počas jedla (4 tablety zodpovedajú celkovej dennej potrebe vápnika (250 mg na jednu tabletu) a vitamínu D3 (50 µg).

Upozornenie: Tento produkt je registrovaný ako výživový doplnok. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Nepoužívať pri individuálnej neznášanlivosti na jednotlivé zložky produktu, v tehotenstve a pri dojčení. Neprekračovať odporúčané dávkovanie. Nepoužívajte výživový doplnok ako náhradu za plnú a vyváženú stravu! Nepresahujte odporúčanú dennú dávku! Uchovávajte mimo dosahu detí pri teplote nepresahujúcej +25°C.

Zloženie/INCI: Aspartát horečnatý, maltodextrín a mikrokryštalická celulóza (nosiče); zložky filmového poťahu (potravinové prísady): hydroxypropylmetylcelulóza (zahusťovadlo), Tween 80 (emulgátor), polyetylénglykol (leštidlo); kroskarmelóza a polyvinylpyrolidón (nosiče), amorfný oxid kremičitý, stearát vápenatý a kyselina stearová (protihrudkujúce látky), kukuričný škrob (nosič), pyrodoxín hydrochlorid.

Krajina pôvodu: Rusko

4602242021001

Špecifické referencie

Evalar Magnézium horčík B6,...

22,90 €