Elixír - Malahit, 30 ml

8,80 €
S DPH 3-4

Elixír - Malahit 30 ml

Množstvo

Malachit je multifunkčný produkt navrhnutý tak, aby vyhovoval najnaliehavejším potrebám nášho tela. Špeciálne zloženie s výťažkami z brezy a borovicových pukov poskytuje antiseptický a protizápalový účinok. Pomáha udržiavať acidobázickú rovnováhu, dezinfikuje, zjemňuje a upokojuje pokožku. Jeho vlastnosti pomáhajú udržiavať ústnu hygienu. Malachit sa odporúča na denné čistenie pokožky tváre, ako aj adjuvans v prípade popálenín, omrzlín, preležanín a dermatitídy. Je užitočný pre starostlivosť o pokožku intímnej oblasti.

Zloženie a vlastnosti.

Tajomstvo účinnosti malachitu spočíva v jeho prirodzenom zložení. Výťažky z rastlín, ako je lastovičník, chaga, harmanček, ako aj dub a mnoho ďalších, dávajú produktu jedinečné vlastnosti:

- Antiseptický a protizápalový účinok.

- Antifungálna a antibakteriálna ochrana.

- Upokojuje podráždenie a začervenanie.

- Má regeneračný a omladzujúci účinok.

- Poskytuje pokožke hydratáciu a výživu.

- Tonizuje a posilňuje pokožku.

- Podporuje rovnováhu pokožky a jej ochranné funkcie.

- Pomáha hojiť rany a praskliny.

- Poskytuje úľavu od svrbenia a nepohodlia.

- Pomáha zlepšovať celkový stav pokožky.

- Má antioxidačný účinok.

- Podporuje imunitný systém pokožky.

Malachit je tiež obohatený o jedinečnú zložku - shilajit, prírodnú živicu, ktorá má mnoho cenných vlastností. Táto látka je známa svojimi antiseptickými schopnosťami, ktoré pomáhajú bojovať proti baktériám a zápalovým procesom. Podporuje aktívny regeneračný proces, pomáha pokožke rýchlejšie sa hojiť a zotavovať. Jeho vlastnosti proti starnutiu z neho robia cennú aktívnu zložku pre udržanie zdravia a krásy pokožky.

Malachitový hygienický výrobok je jedinečnou kombináciou prírodných zložiek, rastlinných extraktov a minerálov. Produkt tiež obsahuje čistenú vodu, PEG-40, hydrogenovaný ricínový olej, glycerín, kyselinu mliečnu.

Malachit je skutočným spojením prírody a vedy pre vašu úplnú hygienu. S jeho pomocou môžete udržiavať zdravie ústnej dutiny, ako aj poskytovať hygienickú starostlivosť o pokožku a intímnu oblasť. To všetko je spôsobené prítomnosťou mnohých prírodných zložiek a minerálov v hygienickom výrobku, ktoré sú starostlivo vybrané tak, aby dosiahli čo najpozitívnejší výsledok.

Použitie: Použitie malachitu je veľmi jednoduché. Na opláchnutie ústnej dutiny stačí zriediť desať kvapiek produktu v 200 ml vody. Po použití prípravku na starostlivosť o pleť na tvár a telo ho nie je potrebné oplachovať.

Počas používania venujte pozornosť možným kontraindikáciám a opatrnosti. Ak máte individuálnu neznášanlivosť na zložky, odporúča sa zdržať sa používania.

Rozpustite 10 kvapiek v 200 ml čistej vody, použite na opláchnutie úst 2-4 krát denne, po jedle a čistenie zubov;

- Zvlhčite bavlnený tampón s malahitovým hygienickým produktom a utrite pokožku. Odporúča sa na každodenné použitie a nevyžaduje opláchnutie.

- Zvlhčte bavlnenú podložku s malahitovým hygienickým produktom vo forme vodných roztokov zriedených 1:20 alebo viac (individuálny prístup) a podľa potreby utrite pokožku a sliznice intímnej oblasti. Odporúča sa na každodenné použitie, nevyžaduje opláchnutie.

Kontraindikácie: Individuálna neznášanlivosť zložiek. Výrobok je určený výlučne na vonkajšie použitie. Zabráňte kontaktu s očami. Nepoužívať počas tehotenstva a laktácie.

Upozornenie: Hygienický výrobok Malachit uchovávajte mimo dosahu detí. Aby ste zachovali kvalitu produktu, uchovávajte ho pri teplote medzi +5 ° C a + 25 ° C a chráňte ho pred priamym slnečným žiarením. Pre deti mladšie ako 12 rokov sa odporúča používať výrobok iba podľa predpisu lekára.

Krajina pôvodu: Ukrajina

4820058214718

Špecifické referencie

Elixír - Malahit, 30 ml

8,80 €