Absolute CARE™ CAVIAR RE-ENERGIZING CREAM 50+ Kaviárový regeneračný krém 50+, 50 ml

24,90 €
S DPH 3-4

Absolute CARE™ CAVIAR RE-ENERGIZING CREAM 50+ Kaviárový regeneračný krém 50+, 50 ml

Množstvo

Kaviárový regeneračný krém obsahuje mimoriadne energetické zdroje, ktoré dodávajú pokožke dostatok výživy, ako sú bielkoviny, vitamíny, minerály a esenciálne mastné kyseliny, ktoré jej pomáhajú regenerovať sa zdravým spôsobom. 

Kaviárový regeneračný krém tiež obsahuje čistú kyselinu hyalurónovú, ktorá zvlhčuje pokožku a pomáha predchádzať strate vody a vitamín E, ktorý pôsobí ako silný antioxidant. Je obohatený o výživné oleje, ako napríklad skvalán, bambucké maslo a olivový olej, pre zmäkčenie a uvoľnenie pleti ako aj dodanie zdravého lesku.

Prestížna a nádherná prírodná starostlivosť na regeneráciu a výživu pokožky. Kaviár je symbolom luxusu a prepracovanosti z dobrého dôvodu. Je bohatý na mimoriadne energetické zdroje, ako sú proteíny, minerály, vitamíny A, D, E a B12, ako aj Omega 3. Všetky produkty kaviárovej rady podporujú regeneráciu a obnovu buniek. Okrem toho, kaviár poskytuje pokožke dostatočnú výživu a hydratáciu s dlhodobým účinkom.

Použitie: Naneste krém na čistú pokožku tváre jemným poklepaním až do vstrebania.  Ak chcete dosiahnuť optimálne výsledky, najskôr naneste Caviar Daily Repair Serum, počkajte, kým sa úplne nevstrebe a potom naneste Caviar Re-Energizing Cream. Na záver sa odporúča naniesť sérum Caviar Eye lifting.

Ingredients/INCI: Aqua (Water), Isopropyl Myristate, Glycerin, Glyceryl Stearate SE, Cetyl Alcohol, Isoamyl Cocoate, Caprylic/Capric Triglyceride, Prunus Amygdalus (Sweet Almond) Dulcis Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Isoamyl Laurate, PEG-40 stearate, Squalane, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Leaf Water, Phenoxyethanol, Glyceryl Caprylate, Propanediol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Sorbitan Tristearate, Allantoin, Parfum (Fragrance), Levulinic acid, Chlorphenesin, Tocopheryl Acetate, Hydrolyzed Roe, Sodium levulinate, Ethylhexylglycerin, Sodium Benzoate, Tetrasodium EDTA, Glycosaminoglycans, Glycogen, Methylparaben, Sodium Hyaluronate, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid.

Krajina pôvodu: Izrael 

7290105028679

Špecifické referencie

Absolute CARE™ CAVIAR...

24,90 €