ECOLEK - krém na pätné ostrohy, haluxy, dne a prasklinám, 100ml

6,10 €
S DPH 3-4

ECOLEK - krém na pätné ostrohy a haluxy, 100ml

Množstvo

Krém na pätné ostrohy a haluxy, napomáha aj pri prasklinách kože a dne. Vďaka svojim aktívnym zložkám jemne hydratuje, zjemňuje a vyživuje pokožku v mieste aplikácie. Aktívne lásky: Terpentín a lopúch obsiahnuté v kréme sa často používajú pri probléme reumatizmu a dny. Lanolín má predovšetkým zmäkčujúce a zvlhčovacie vlastnosti pre pokožku a mentol jemne upokojuje. Esenciálny olej z jedle má antibakteriálne vlastnosti, esenciálny olej z borievky  - baktericídne a antiseptické vlastnosti. Krém obsahuje aj gáfor, ktorý sa niekedy používa pri reumatických problémoch a bolestiach svalov a kĺbov. Pridanie včelieho jedu stimuluje obehový systém a etoxydiglykol je prostriedok, ktorého úlohou je podporovať prenikanie týchto aktívnych zložiek krému do hlbších vrstiev pokožky.

Návod na použitie: Naneste krém na očistenú pokožku nôh a rovnomerne masírujte 3-5 minút 2-3 krát denne.

Zloženie (INCI): Aqua, Ceteareth-20, Petrolatum, Corn Oil, Melilotus Officinalis Extract, Arctium Lappa Extract, Capsicum Frutescens Extract, Turpentine, Lanolin, Camphor, Cetearyl Alcohol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Carbomer, Triethanolamine, Abies Sibirica Essential Oil, Methylparaben, Propylparaben, 2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol, 2-Phenoxyethanol

Upozornenie: Nepoužívajte s individuálnou neznášanlivosťou zložiek krému. Nepoužívajte krém na ekzematicku kožu. Neaplikujte na sliznice, pokožku s pupienkami, otvorené rany. Ak sa krém dostane do očí, vypláchnite ich veľkým množstvom vody. Len na vonkajšie použitie. Krém nie je liek. Uchovávajte mimo dosahu detí. 

Podmienky skladovania: Skladujte pri teplote 5 až 25 ° C.

Krajina pôvodu: Ukrajina

4820203430512

Špecifické referencie

ECOLEK - krém na pätné...

6,10 €