Planeta Organica prírodný sprchový gél - Refresh - s marakujou a mätou 250ml

5,50 €
S DPH 3-4

Planeta Organica prírodný sprchový gél - Refresh - s marakujou a mätou 250ml

Množstvo
Posledné kusy v sklade

Planeta Organica prírodný sprchový gél - Refresh - s marakujou a mätou 250ml Sprchový gél s jedinečnou kombináciou vitamínov a energie pre sviežosť a vitalitu na celý deň. Organický extrakt z marakuje zanecháva pokožku pevnú a pružnú. Esenciálny olej z mäty piepornej účinne osviežuje pokožku. Organický extrakt z granátového jablka dokonale hydratuje pokožku a zanecháva ju neuveriteľne jemnú a zamatovo hebkú. Indický mydlový orech patrí medzi prírodné čistiace prostriedky.

Použitie: Jemnými masážnymi pohybmi naneste malé množstvo na telo ako súčasť každodenného sprchovania a opláchnite teplou vodou.

Zloženie/INCI: Aqua, Sodium Coco-Sulfate, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, Sapindus Trifoliatus Fruit Extract, Punica Granatum Fruit Extract, Passiflora Incarnata Extract, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Styrene/Acrylates Copolymer, Glycerin, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Benzoic Acid, Sorbic Acid, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Mentha Piperita Oil, Parfum, CI 16255, CI 15985.

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie. Nepoužívajte pri neznášanlivosti na niektorú zo zložiek prípravku. 

 Krajina pôvodu: EU 

4743318139579

Špecifické referencie

Planeta Organica prírodný...

5,50 €