Hyalurónový opaľovací krém SPF 30 séria Bio Cosmetolog Professional 150ml

7,90 €
S DPH 3-4

Hyalurónový opaľovací krém SPF 30 séria Bio Cosmetolog Professional 150ml

Množstvo
Posledné kusy v sklade

Jeho receptúra je založená na fotostabilných UV filtroch a kyseline hyalurónovej. Vodeodolný krém pre krásne a bezpečné opálenie chráni a hydratuje pokožku.  Termálna voda, elastín a extrakt z nechtíka vyživujú a starajú sa o pokožku. Olej z hroznových jadier zabezpečuje bronzové opálenie.

Návod na použitie: Krém rovnomerne naneste na suchú a čistú pokožku pre pobytom na slnku. Pri intenzívnom opaľovaní sa odporúča krém aplikovať pravidelne.

Zloženie/ INCI: Aqua, Vitis Vinifera Seed Oil, Theobroma Cacao Seed Butter , Octocrylene, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Benzophenone-3, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Calendula Officinalis Flower Extract, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Hydrolyzed Elastin, Polyquaternium-37, Hyaluronic Acid, Benzyl Alcohol, Parfum.

Upozornenie: Len na vonkajšie použite. Nepoužívajte pri neznášanlivosti na niektorú zo zložiek prípravku. Uchovávajte mimo dosahu detí. V prípade kontaktu s očami ich vypláchnite veľkým množstvom vody.

Krajina pôvodu: Rusko 

4610117625469

Špecifické referencie

Hyalurónový opaľovací krém...

7,90 €