Arganový olejový denný krém - tekuté zlato Maroka, 125ml

9,50 €
S DPH 3-4

Arganový olejový denný krém - tekuté zlato Maroka, 125ml

Množstvo

Arganový olej, tiež známy ako púštne zlato, sa extrahuje z rastliny arganového stromu (Argania spinosa), ktorá rastie v Maroku a Mexiku. Jadrá rastliny sa sušia na slnku a po lisovaní za studena sa získa cenný olej.

Kozmetické výhody používania výrobkov s arganovým olejom: hydratácia pre všetky typy pleti: arganový olejový krém Bio-Vital udržuje pokožku hydratovanú a hladkú. Vďaka veľkému množstvu a rozmanitosti mastných kyselín a vitamínu E je tento krém ideálny pre prirodzenú starostlivosť o pleť.

Omladzujúci účinok: arganový olej redukuje vrásky pri pravidelnom používaní, pretože hydratuje. Jeho antioxidanty z neho robia dokonalý produkt proti starnutiu. Zvyšuje tiež pružnosť pokožky.

Pre suchú pokožku: produkt môžu používať ľudia so suchou a problematickou pokožkou, svrbením a inými. Mastné kyseliny a vitamín E opravujú a vyživujú poškodenú pokožku a zabraňujú jej vysušovaniu.

Akné: akné je často výsledkom mastnej pleti, pretože arganový olej nemaže, ale hydratuje, pomáha pokožke znovu získať jej prirodzenú rovnováhu. Antioxidanty obsiahnuté v kréme Bio-Vital pomáhajú opravovať poškodené kožné bunky.

Použitie: naneste na vlhkú alebo vlhkú pokožku masážnymi krúživými pohybmi, aby ste pomohli s krvným obehom.

Zloženie/INCI: Aqua, glycín sójový olej, Brassica campestris, olej Oleifera, izopropylpalmitát, glycerín, glyceryl stearát, cetearylalkohol, ceteareth-12, ceteareth-33, argania spinosa olej, panthenol, tokoferylacetát, karbomér, trietanolamín, BHT, fenoxyetanol, metylparabén, etylparabén, propyl parabén, butylparabén, parfum

Krajina pôvodu: Nemecko

4751042990120

Špecifické referencie

Arganový olejový denný krém...

9,50 €