Medicomed 100% Éterický olej Mäta 10 ml

5,20 €
S DPH 3-4

Medicomed 100% Éterický olej Mäta 10 ml

Množstvo
Posledné kusy v sklade

Éterický olej Mäta 10ml je vynikajúci tonizujúci a osviežujúci prostriedok. Vôňa Mäty obnovuje silu, odstraňuje nervovú podráždenosť a prejavy únavy. Olej z Mäty po pridaní do masážneho krému napomáha odstrániť bolesť hlavy, svalovú a menstruačnú bolesť, zlepšuje zdravotný stav po zimnici,osvieži vzduch.

+ Mätový olej sa po stáročia používa ako tonikum, jeho čerstvosť teraz dodáva jedinečnú chuť zubným pastám a prípravkom z ústnej vody. Vôňa mäty obnovuje silu, eliminuje nervové preexcitácie, vymaže stopy únavy. Mätový olej, pridaný do masážneho produktu, pomôže zmierniť svaly, bolesti hlavy a menštruačné bolesti, zmierniť stav horúčkou. Vôňa mäty je kombinovaná s vôňami ylang-ylang, levandule, rozmarínu, jazmínu, pelargónie, citronely, bazalky, bergamotu, ružového dreva, mandarínky, zázvoru, pomaranča, oregana, muškátového oregana, nayoli, neroli, slaného, feniklu, tymiánu.

Ingredients/INCI: 100% Mentha Piperita oil

Návod na použitie: Pridávame do aromalampy 1 kvapku, do vane 1 - 2 kvapky, na masáže 2 - 3 kvapky, pri aromatizácii kozmetických prípravkov (šampón, krém...) 1 - 4 kvapky na flakón.

Kontraindikácie: individuálna intolerancia. Uchovajte mimo dosahu deti. Len na vonkajšie použitie. 

4605108001681

Špecifické referencie

Medicomed 100% Éterický...

5,20 €