Vitamir: Vitamín B12 30 tabliet

4,05 €
S DPH 3-4

Vitamir: Vitamín B12 30 tabliet

Množstvo

Odporúča sa ako biologicky aktívny doplnok stravy - ďalší zdroj vitamínu B12.

vian info: Vitamín B12 je základná živina, ktorá pomáha telu vytvárať DNA, vyživuje mozog a nervový systém a pomáha pri tvorbe zdravých červených krviniek. Nedostatok B12 vás môže vystaviť vyššiemu riziku vzniku konkrétneho typu anémie, pri ktorom sa cítite slabí a unavení.

Aké sú výhody vitamínu B12?

Prevencia a liečba depresie - Vitamín B12 hrá úlohu pri produkcii serotonínu, takže nedostatok môže súvisieť s klinickou depresiou. V jednej štúdii sa zistilo, že postihnuté staršie ženy s nedostatkom B12 majú dvojnásobné riziko ťažkej depresie ako ženy bez deficitu. Okrem toho boli vysoké hladiny vitamínu B12 spojené s lepšou pravdepodobnosťou zotavenia z veľkej depresívnej poruchy.

Znížené riziko makulárnej degenerácie - Predpokladá sa, že doplnenie vitamínu B12 znižuje hladinu homocysteínu v krvi, čo môže pomôcť zabrániť vekom podmienenej makulárnej degenerácii, očnému ochoreniu, ktoré môže u starších dospelých spôsobiť slepotu. 

Zdravie v tehotenstve - Ak má žena v počiatočných štádiách tehotenstva nedostatok vitamínu B12, je jej dieťa vystavené zvýšenému riziku vrodených chýb neurálnej trubice a nízkej pôrodnej hmotnosti. U matiek s nízkou hladinou B12 je tiež pravdepodobnejšie, že potratia alebo predčasne porodia. 

Zdravie mozgu - Vitamín B12 je nevyhnutnou živinou pre neuróny v mozgu. Atrofia mozgu, ktorá sa vzťahuje na stratu neurónov v mozgu, je spojená so stratou pamäti a demenciou.

Návod na použitie: Dospelí užívajú 1 tabletu 1krát denne s jedlom. Trvanie prijatia je 1 mesiac. V prípade potreby sa príjem môže opakovať o mesiac.

Ingredients/INCI: Laktóza, cyanokobalamín (vitamín B12), kyselina stearová (stabilizátor).

Kontraindikácie: 1 tableta obsahuje: vitamín B12 – 7-9mkg. Neodporúča sa ľuďom s individuálnou neznášanlivosťou na niektorú zo zložiek prípravku, tehotenstvo, dojčenie.  Pred použitím sa odporúča konzultovať so svojím lekárom.

Podmienky skladovania: Skladovať pri teplote 5-25°C.Po otvorení skladovať na tmavom a chladnom mieste. Udržiavať mimo dosahu detí.

Krajina pôvodu: Rusko

Upozornenie: Ustanovená odporúčaná denná dávka sa nesmie presiahnuť. Nesmie sa používať ako náhrada rozmanitej stravy. Musí sa uskladňovať mimo dosahu malých detí. Tento produkt je registrovaný ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek.

4660011215495

Špecifické referencie

Vitamir: Vitamín B12 30...

4,05 €