Askorbinka s rutínom Forte 50 tabliet

3,40 €
S DPH 3-4

Askorbinka s rutínom Forte 50 tabliet

Množstvo

Askorbinka je biologicky aktívny doplnok stravy, zdroj rutinu a zdroj vitamínu C. Vitamín C sa podieľa na regulácii oxidačno-redukčných procesov, metabolizme sacharidy, zrážania krvi, pri syntéze steroidov normalizuje priepustnosť kapilár. Hrá dôležitú úlohu pri tvorbe kolagénu, ktorý je nutný pre rast a obnovu kostí, chrupaviek a spojivového tkaniva. Podporuje vstrebávame železa, je veľmi účinný pre hojenie popálenín, rán a krvácanie ďasien a prevenciou prechladnutia. Rutin - antisklerotický prvok znižuje priepustnosť a krehkosť kapilár, zabraňuje krvácaniu, znižuje zrážanlivosť krvi, zvyšuje kontrakcie srdcového svalu.

Ingredients/INCI: v 1 tablete: vitamín C 70 mg-87% doporučenej dennej dávky (kyselina askorbová), rutin 30 mg, glukóza (plnidlo) v jednej tablete. Odporúčané dávkovanie: 1 tableta za deň, v priebehu jedla, zapite väčším množstvom vody. Doporučená doba užívania je 1 mesiac.

Podmienky skladovania: skladujte v suchu, chráňte pred priamym slnečným žiarením, mimo dosahu detí, pri teplote do 25°C.

Upozornenie: Nesmie sa používať ako náhrada rozmanitej stravy. Tento produkt je registrovaný ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Neodporúča sa ľuďom s individuálnou neznášanlivosťou na niektorú zo zložiek prípravku. Nevhodné pre tehotné a dojčiace deti.

Krajina pôvodu: Rusko 

4640001382260

Špecifické referencie

Askorbinka s rutínom Forte...

3,40 €