EVALAR - MILONA 8 prírodný výživový doplnok pre zdravý spánok a ukľudnenie 100 tabliet x 0,5 g

9,90 €
S DPH 3-4

EVALAR - MILONA 8 prírodný výživový doplnok pre zdravý spánok a ukľudnenie 100 tabliet x 0,5 g

Množstvo

Aktívne látky: 

Srdcovník - Užívanie srdcovníka má bohatú lekársku históriu. Vo svojej domovine (východný Sibír) bola rastlinka prastarým liečivým prostriedkom ruskej medicíny. Používal sa pri liečbe slabostí srdca, pri angine pectoris, menštruačných problémoch, ako diuretikum a ako prostriedok ukľudňujúci nervy.

Chmeľ - Kedysi sa používal na nespavosť, nervová predráždenosť, migrény, menštruačné problémy, klimaktérium, nechutenstvo, podpora tvorby žalúdočných štiav, upokojujúce účinky, ochorenia kože a vlasov.

Valeriána - sa zase dávno používala na  prirodzené zlepšenie kvality spánku i k rýchlejšiemu zaspatiu.

Dávkovanie: Dospelí a deti staršie ako 14 rokov - 2 tablety 1 krát denne popoludní s jedlom. Trvanie prijatia - 20 dní. V prípade poruchy spánku 2 tablety 30 minút pred spaním. Trvanie prijatia - 25 dní, odporúča sa opakovať 3-4 do roka

Kontraindikácie: Nepoužívať pri tehotenstve a dojčení. 

UPOZORNENIE: Pred použitím sa odporúča konzultovať s lekárom. Individuálna neznášanlivosť komponentov, tehotenstvo, laktácia. Nepoužívajte doplnky výživy ako náhradu za plnohodnotnú a vyváženú stravu. Nie je to liek. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku! Chráňte pred slnečným žiarením pri teplote nie vyššej ako 25C.

Zloženie/Ingredients/INCI: Suché extrakty v 1 tablete: Srdcovník obyčajný (Leonurus cardiaca L.) 100mg, Valeriána lekárska (Kozlík, Valeriana officinalis L.) 50mg, Pamajorán obyčajný (Origanum vulgare L) 50mg, Mata prieporna (Mentha piperita L) 25mg, Medovk lekárska (Melissa officinalis) 25mg; chmeľ, plnidlá: mikrokryštalická celulóza, oxid kremičitý.

Krajina pôvodu: Rusko

4602242001614

Špecifické referencie

EVALAR - MILONA 8 prírodný...

9,90 €