• Nové

ECO SOFT Organický deodorant s arómou melónu a papáje Summer Wind, 50 g

8,90 €
S DPH 3-4

ECO SOFT Organický deodorant s arómou melónu a papáje Summer Wind, 50 g

Množstvo

ECOSOFT Summer Wind je jedinečný, prírodný dámsky deodorant určený pre všetky typy pleti. Vďaka svojim prírodným zložkám patrí do skupiny deodorantov bez obsahu hliníka. Základ dezodorantu tvorí kokosový olej a kukuričný škrob, ktoré spolu dokonale absorbujú vlhkosť a eliminujú nepríjemné pachy, zaisťujú pocit sucha a sviežosti po celý deň. Obohatený o bambucké maslo, bobuľový vosk, extrakt z borievky zaisťuje dlhodobú ochranu a vynikajúcu výživu a hydratáciu pokožky podpazušia. Deodorant s exotickou vôňou melóna a papáje prebudí vaše zmysly a dodá vám energiu. Vďaka jemnejšej konzistencii sa vďaka inovatívnej receptúre pohodlne používa.

Použitie: Odstráňte uzáver, jemne zatlačte na spodok tuby, potom produkt pred aplikáciou zahrejte umiestnením na pokožku alebo ho zľahka navlhčite vodou.

Skladovanie: Skladujte pri teplote od 8°C do 25°C. Skladujte mimo dosahu detí. 

Upozornenie: Kontraindikácie - nepoužívať pri intolerancii na jednotlivé zložky. Len na vonkajšie použitie. Pri kontakte s očami, opláchnuť veľkým množstvom vody. 

Zloženie/INCI: Sodium Bicarbonate, kokosový nuciferový olej, maslo z Butyrospermum Parkii, škrob zo Zea Mays, Helianthus Annuus Seed Cera, olej zo semien Ricinus Communis, stearylalkohol, cetylalkohol, kokos-kaprylát, Talc, kaprylová/kaprinová triglycerid, Rhus Verniciflua Peela cera, Aroma, Robusta Živica, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, CI 77891.

Krajina Pôvodu: EU

5907573413679

Špecifické referencie

ECO SOFT Organický...

8,90 €