AROMATIKA Esenciálny olej Ylang-ylang, 10 ml

5,20 €
S DPH 3-4

AROMATIKA Esenciálny olej Ylang-ylang, 10 ml

Množstvo

Esenciálny olej Ylang-ylang Aromatica  je esenciálny olej získaný z exotických žltých kvetov stromu ylang-ylang alebo kananga. Tento esenciálny olej je nielen zdrojom bohatej a opojnej vône, uznávanej najlepšími parfumérmi sveta, ale aj skutočnou esenciou krásy. Nie nadarmo teda miestni obyvatelia nazývajú ylang-ylang kvetom všetkých kvetov. Pre pleť je to jednoducho dar z nebies, pretože sa rovnako účinne stará o mastnú aj suchú pleť. Pomáha tiež pri starostlivosti o vlasy a nechty. Ylang-ylang je uznávaný ako najženskejší esenciálny olej, pretože dokáže nielen aktivovať a posilniť vašu ženskosť a zmyselnosť, ale tiež vám dodá krásny a upravený vzhľad. Používa sa na zlepšenie nálady a navodenie romantickej atmosféry.

Použitie:

- Obohatenie kozmetiky: ak ste nevedeli, ktoré esenciálne oleje možno pridať do pleťového krému, tak skúste ylang-ylang. Do 15 g rastlinného základného oleja, krému alebo 15 ml pleťovej vody, tonika, šampónu a pod. je potrebné pridať 5 kvapiek tohto oleja alebo jeho zmesi s inými olejmi.

- Kúpele: Do naplnenej vane (36-37 °C) pridajte 5-7 kvapiek oleja ylang-ylang alebo jeho zmesi s inými olejmi, vopred zmiešaných s 1 polievkovou lyžicou emulgátora (mlieko, med, morská alebo kuchynská soľ). Trvanie procedúry je 10-20 minút.

- Masáž: zmiešajte 5 kvapiek esenciálneho oleja ylang-ylang alebo jeho zmesi s inými olejmi s 1 polievkovou lyžicou ľubovoľného rastlinného oleja (mandľový, z jadier broskyne a pod.) alebo krému podľa vlastného výberu.

- Pre starostlivosť o nechty: Najmä pri sklone k delaminácii nechtov namažte zmesou 5 kvapiek silice ylang-ylang a 10 ml rastlinného oleja (jojobový, mandľový, avokádový, marhuľový) a masírujte nechtové platničky a valček na 5-10 minút v noci alebo po 15 minútach pred lakovaním.

- Aromatizácia miestnosti: do aromalampy naplnenej vodou pridajte 3-4 kvapky esenciálneho oleja ylang-ylang alebo jeho zmesi s inými olejmi a zapáľte sviečku. Vôňa naplní miestnosť. Pri absencii aromalampy môžete olej naniesť na obrúsok alebo pridať do šálky s horúcou vodou a položiť na radiátor. Trvanie procedúry je 15-30 minút. Vyskúšajte oleje do zvlhčovača vzduchu.

Zloženie/INCI: esenciálny olej ylang-ylang/Cananga Odorata Flower Oil. - OLEJ JE DODÁVANÝ Z NEMECKA

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie. Testujte individuálne, nedovoľte predávkovanie. Ak sa olej dostane do očí, vypláchnite ich veľkým množstvom vody. Buďte opatrní počas tehotenstva, hypotenzie a epilepsie.  Nie liek!

Podmienky skladovania: skladujte dobre uzatvorené, na mieste neprístupnom pre deti, pri teplote neprevyšujúcej +25 °C. Vyhnite sa priamemu slnečnému žiareniu.

Krajina pôvodu: UA

48200837

Špecifické referencie

AROMATIKA Esenciálny olej...

5,20 €