AROMATIKA Esenciálny olej zo santalového dreva 10, ml

7,90 €
S DPH 3-4

AROMATIKA Esenciálny olej zo santalového dreva 10, ml 

Množstvo

Esenciálny olej zo santalového dreva Aromatica  je esenciálny olej získaný z dreva vždyzeleného stromu santalového dreva. Toto je skutočná legenda a história jeho používania je stará asi 4000 rokov. Tak ako v dávnych storočiach, aj dnes zostáva santalové drevo „najvplyvnejšou“ orientálnou vôňou na svete a najcennejším parfumovým materiálom, ktorý vás poteší aj svojimi aromaterapeutickými vlastnosťami. Táto základná orientálna vôňa sa právom nazýva univerzálna a základná. Olej zo santalového dreva pomáha obnoviť pocit pohodlia a zdravý lesk aj veľmi citlivej a suchej pokožke. Používa sa v starostlivosti o pokožku tváre a tela, vlasovú pokožku a vlasy, pomáha odstraňovať podráždenie, znižuje výskyt vrások a suchosť pokožky. Vôňa santalu zlepšuje náladu, navodzuje pocit pohody a podporuje rast tvorivých možností. Aktívne sa používa na relaxáciu a zmiernenie emočného napätia.

Použitie:

- Obohatenie kozmetiky: zmiešajte 2-5 kvapiek santalového oleja alebo jeho zmesi s inými olejmi s 10 g (ml) základu (rastlinný olej, krém, pleťová voda, tonikum, šampón atď. ). Kliknutím na tlačidlo "Kúpiť" alebo "Rýchla objednávka" si môžete kúpiť santalový olej za výhodnú cenu.

- Masáž: zmiešajte 4-7 kvapiek santalového oleja alebo jeho zmesi s inými olejmi s 1 polievkovou lyžicou ľubovoľného rastlinného oleja (olivový, mandľový, kukuričný, pšeničné klíčky a pod.) alebo krému podľa vlastného výberu.

- Kúpeľ: Do kúpeľa sa používajú éterické oleje. K tomu pridajte 5-7 kvapiek santalového oleja alebo jeho zmesi s inými olejmi, vopred zmiešaných s 1 polievkovou lyžicou emulgátora (mlieko, med, morská alebo kuchynská soľ) do naplnenej vane (37-38 °C). Trvanie procedúry je 10-15 minút.

- Sauna: do nádoby s malým množstvom horúcej vody pridajte 5-7 kvapiek santalového oleja alebo jeho zmesi s inými olejmi a umiestnite na hornú policu parnej miestnosti.

- Aromatizácia miestnosti: do aromalampy naplnenej vodou pridajte 5-7 kvapiek santalového oleja alebo zmesi olejov a zapáľte sviečku. Vôňa naplní miestnosť. Pri absencii aromalampy môžete olej naniesť na obrúsok alebo pridať do šálky s horúcou vodou a položiť na radiátor. Na aromatizáciu môžete použiť aj zvlhčovač esenciálneho oleja.

Zloženie (INCI): Santalum Album Wood Oil. - OLEJ JE DODÁVANÝ Z NEMECKA

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie. Testujte individuálne, nedovoľte predávkovanie. Ak sa olej dostane do očí, vypláchnite ich veľkým množstvom vody.  Nepoužívať pri akútnom ochorení obličiek.

Podmienky skladovania: skladujte dobre uzatvorené, na mieste neprístupnom pre deti, pri teplote neprevyšujúcej +25 °C. Vyhnite sa priamemu slnečnému žiareniu.

Krajina pôvodu: UA

48200912

Špecifické referencie

AROMATIKA Esenciálny olej...

7,90 €