AROMATIKA Bergamotový esenciálny olej 10, ml

5,50 €
S DPH 3-4

AROMATIKA Bergamotový esenciálny olej 10, ml

Množstvo

Bergamotový esenciálny olej Aromatica  je esenciálny olej získaný z plodov zeleného bergamotu. Je to skutočný zdroj liečivých prvkov a vitamínov, ktoré priaznivo ovplyvňujú stav pokožky, poskytujú hĺbkové čistenie, regeneráciu tkanív a zvyšujú celkový tonus. Je obzvlášť užitočný pri starostlivosti o mastnú a kombinovanú pleť. Je to vynikajúci produkt na starostlivosť o vlasy, najmä mastné vlasy. Svieža citrusová aróma bergamotového oleja vám nielen pripomenie Taliansko, ale obnoví váš energetický potenciál a vitalitu. Pomáha upokojiť sa pri nervovom vypätí, rozveseliť a prispôsobiť sa produktívnemu pracovnému režimu.

Použitie:

- Obohatenie kozmetických produktov: zmiešajte 2-5 kvapiek bergamotovej silice (alebo jej zmesi s inými éterickými olejmi v rovnakých častiach) s 10-15 g (ml) základu (rastlinný olej, smotana , tonikum, pleťová voda, masky, šampóny, balzamy atď.).

- Masáž: zmiešajte 4-6 kvapiek esenciálneho bergamotového oleja s 1-2 polievkovými lyžicami rastlinného základného oleja (mandľový, pšeničné klíčky, avokádo, jojoba, hroznové semienka, broskyňové semienka a pod.) alebo krém podľa vlastného výberu.

- Kúpele: koľko kvapiek esenciálneho oleja pridať do kúpeľa - pridajte 4-6 kvapiek bergamotového esenciálneho oleja vopred zmiešaného s 1-2 polievkovými lyžicami emulgátora (mlieko, med, morská alebo kuchynská soľ) do plného kúpeľa (37 -38 °С). Trvanie procedúry je 10-15 minút.

- Sauna: Pre aromatizáciu vzduchu vo vani a saune aplikáciou 3-5 kvapiek bergamotovej silice do 500 ml vody na nahriate kamene.

- Voňanie: Esenciálny bergamotový olej dokonale prevonia miestnosť. Pridajte 3-7 kvapiek (na 15 m²) esenciálneho bergamotového oleja alebo jeho zmesi s inými olejmi do aromalampy naplnenej vodou a zapáľte sviečku. Vôňa naplní miestnosť. Pri absencii aromalampy je možné olej naniesť na obrúsok alebo pridať do šálky horúcej vody a umiestniť na vykurovacie teleso. Trvanie procedúry je 15-30 minút.

Zloženie (INCI):  Citrus Bergamia Peel Oil Expressed. - OLEJ JE DODÁVANÝ Z NEMECKA

Upozornenie : Len na vonkajšie použitie. Testujte individuálne, nedovoľte predávkovanie. Ak sa olej dostane do očí, vypláchnite ich veľkým množstvom vody. Prípadná fotosenzibilizácia, teda zvýšená fotosenzitivita kože, ktorá prispieva k jej pigmentácii na svetle (opaľovanie), môže viesť k podráždeniu pokožky a popáleniu. Nenanášajte na pokožku menej ako 60 minút pred opaľovaním.

Podmienky skladovania:skladujte tesne uzavreté, na mieste neprístupnom pre deti, pri teplote neprevyšujúcej +25 °C. Vyhnite sa priamemu slnečnému žiareniu.

Krajina pôvodu: UA

48200783

Špecifické referencie

AROMATIKA Bergamotový...

5,50 €