AROMATIKA Jedľový esenciálny olej, 10 ml

5,20 €
S DPH 3-4

AROMATIKA Jedľový esenciálny olej, 10 ml

Množstvo

Jedľový esenciálny olej Aromatica  je esenciálny olej získaný z rôznych častí nadzemnej časti (zelené ročné výhonky, ihličie, púčiky, živica) vždyzelenej sibírskej jedle. Má sviežu vôňu, ktorá účinne pomáha eliminovať cudzie pachy v priestoroch. Od staroveku je krásna jedľa známa svojimi silnými blahodarnými vlastnosťami a jej esenciálny olej je cenený pre veľké množstvo jedinečných vlastností, ktoré sa neopakujú v žiadnom inom aromatickom oleji. Esenciálny jedľový olej tonizuje, osviežuje, uvoľňuje nervové napätie. Prípravok má dezodoračný účinok na pokožku tváre a tela, napína starnúcu, ochabnutú pokožku.

- Obohatenie kozmetiky: zmiešajte 4-8 kvapiek jedľového oleja alebo niektorej zo zložení éterických olejov s 10-15 g (ml) základu (rastlinný olej, krém, pleťová voda, tonikum, gél , opláchnite).

- Masáž: zmiešajte 6-7 kvapiek jedľového oleja alebo niektorej z olejových kompozícií s 1 polievkovou lyžicou akéhokoľvek rastlinného oleja (jojobový, mandľový, broskyňové, hroznové a pod.) alebo krému podľa vlastného výberu.

- Kúpele: Pridajte 6-7 kvapiek jedľového oleja alebo niektorú z kompozícií olejov, ktoré boli predtým zmiešané s 1 polievkovou lyžicou emulgátora (mlieko, med, morská alebo kuchynská soľ) do naplneného kúpeľa (37-38 °С). Trvanie procedúry je 10-20 minút.

- Kúpele nôh: 2-3 kvapky jedľovej silice alebo niektorej z kompozícií olejov na 5-7 litrov teplej vody.

- Kúpeľ a sauna: Na aromatizáciu vzduchu vo vani a saune nanesením 4-7 kvapiek oleja na rozžeravené kamene rozrieďte v 500 ml vody. U nás nakúpite kvalitné aromatické oleje do sauny za výhodnú cenu.

- Potieranie: 10 kvapiek jedľového oleja alebo niektorej z olejových kompozícií na 10-15 g (ml) základu (smotany alebo rastlinného oleja).

- Aromatizácia miestnosti: do aromalampy naplnenej vodou pridajte 4-6 kvapiek jedľového oleja alebo niektorej z olejových kompozícií a zapáľte sviečku. Vôňa naplní miestnosť. Pri absencii aromalampy je možné olej naniesť na obrúsok alebo pridať do šálky horúcej vody a umiestniť na vykurovacie teleso. Do zvlhčovača vzduchu môžete použiť aj aromatické oleje.

Zloženie (INCI):  Abies Sibirica Needle Oil. - OLEJ JE DODÁVANÝ Z NEMECKA

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie. Testujte individuálne, nedovoľte predávkovanie. Ak sa olej dostane do očí, vypláchnite ich veľkým množstvom vody.  Pozor pri epilepsii, sklon ku kŕčom. Nepoužívať pri akútnom ochorení obličiek.

Podmienky skladovania: skladujte tesne uzavreté, na mieste neprístupnom pre deti, pri teplote neprevyšujúcej +25 °C. Vyhnite sa priamemu slnečnému žiareniu.

Krajina pôvodu: UA

4820031050739

Špecifické referencie

AROMATIKA Jedľový...

5,20 €