AROMATIKA Rozmarínový esenciálny olej, 10 ml

5,50 €
S DPH 3-4

AROMATIKA Rozmarínový esenciálny olej, 10 ml

Množstvo

Rozmarínový esenciálny olej Aromatica je esenciálny olej získaný z nadzemnej časti vždyzeleného kríka rozmarínu liečivého. Má osviežujúcu gáfrovú vôňu so živicovo-ihličnatým odtieňom. Široké využitie rozmarínového esenciálneho oleja v modernej aromaterapii je spôsobené jeho všeobecným stimulačným účinkom. Olej je účinný pri starostlivosti o mastnú pleť s rozšírenými pórmi a vlasmi. Bude užitočný pri vysokej psychickej záťaži a poklese intelektuálnych síl, pretože uvoľňuje napätie a únavu, podporuje zvýšenie duševných schopností človeka. Teplá vôňa oleja vytvára útulnú atmosféru, pomáha prekonávať psychické a sociálne bariéry. 

- Obohatenie kozmetiky: do 10 g (ml) základu (rastlinný olej, krém, pleťová voda, oplach, šampón a pod.) pridajte 3 kvapky rozmarínového oleja alebo jeho zmesi s inými olejmi.

- Masáž: zmiešajte 4-5 kvapiek rozmarínového oleja alebo jeho zmesi s inými olejmi s 1 polievkovou lyžicou ľubovoľného rastlinného oleja (broskyňový, mandľový, olivový atď.) alebo krému podľa vlastného výberu.

- Kúpele: Pridajte 3-5 kvapiek rozmarínového oleja alebo jeho zmesi s inými olejmi vopred zmiešanými s emulgátorom (mlieko, med, morská alebo kuchynská soľ) do napusteného kúpeľa (37-38 °C). Trvanie procedúry je 10-20 minút.

- Studené potieranie: 2-5 kvapiek esenciálneho oleja na 1 pohár studenej vody. Navlhčite uterák alebo špongiu a silno trieť telo.

- Aromatizácia miestnosti: do aromalampy naplnenej vodou pridajte 3-5 kvapiek rozmarínového oleja a zapáľte sviečku. Aróma zaplní miestnosť, ak tam nie je aromalampa, olej možno naniesť na obrúsok alebo pridať do šálky horúcej vody a umiestniť na radiátor. Esenciálne oleje môžete použiť aj ako zvlhčovač. Trvanie procedúry je 15-30 minút.

Zloženie (INCI): Rosmarinus Officinalis Leaf Oil. - OLEJ JE DODÁVANÝ Z NEMECKA

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie. Testujte individuálne, nedovoľte predávkovanie. Ak sa olej dostane do očí, vypláchnite ich veľkým množstvom vody.  Pozor v tehotenstve, zvýšená citlivosť pokožky. Nepoužívať pri epilepsii, hypertenzii, ako aj súčasne s liekmi obsahujúcimi železo.

Podmienky skladovania: skladujte dobre uzatvorené, na mieste neprístupnom pre deti, pri teplote neprevyšujúcej +25 °C. Vyhnite sa priamemu slnečnému žiareniu.

Krajina pôvodu: UA

4820031050753

Špecifické referencie

AROMATIKA Rozmarínový...

5,50 €