AROMATIKA Esenciálny olej z čajovníka, 10 ml

5,50 €
S DPH 3-4

AROMATIKA Esenciálny olej z čajovníka, 10 ml

Množstvo

Esenciálny olej z čajovníka Aromatica je esenciálny olej získaný z listov a konárov čajovníka. Toto je skutočná podstata zdravia a jedinečný kozmetický produkt. Aromatický olej je vhodný na starostlivosť o mastnú a problematickú pleť, napomáha obnove pokožky a pomáha spevniť vlasy. Používa sa ako veľmi dobrý deodorant na pokožku nôh. Korenistá aróma esenciálneho oleja z čajovníka je silným stimulantom duševnej činnosti a účinne zmierňuje nervové napätie a úzkosť. Používa sa na aromatizáciu vnútorného vzduchu najmä v nepriaznivom jesenno-zimnom období. 

Použitie:

- Obohatenie kozmetiky: zmiešajte 2-3 kvapky čajovníkového oleja s 10-15 g (ml) základu (rastlinný olej, krém, gél, maska, pleťová voda atď.).

- Kúpeľ: Do kúpeľa pridajte čajovníkový olej. Pridajte 4-5 kvapiek oleja z čajovníka alebo jeho zmesi s éterickými olejmi: harmanček, eukalyptus, rozmarín, levanduľa v rovnakých pomeroch, predtým zmiešaných s 1 polievkovou lyžicou emulgátora (mlieko, med, morská alebo stolová soľ). Olej z čajovníka do kúpeľa sa používa 10-15 minút.

- Aromatizácia miestnosti: do aromalampy naplnenej vodou pridajte 4-5 kvapiek čajovníkového oleja alebo jeho zmes s citrónovou alebo levanduľovou silicou v pomere 1:1, zapáľte sviečku. Vôňa naplní miestnosť. Pri absencii aromalampy je možné olej naniesť na obrúsok alebo pridať do šálky horúcej vody a umiestniť na vykurovacie teleso. Čajovníkový olej môžete pridať do zvlhčovača. Trvanie procedúry je 15-30 minút. Tea tree olej pre deti sa používa v nižších koncentráciách. Do detskej izby stačí použiť 1-2 kvapky esenciálneho oleja. Čajovníkový olej pre zdravie vašej rodiny si môžete kúpiť objednávkou na tejto stránke.

Zloženie (INCI):  Olej z listov Melaleuca Alternifolia. -OLEJ JE DODÁVANÝ Z NEMECKA

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie. Testujte individuálne, nedovoľte predávkovanie. Ak sa olej dostane do očí, vypláchnite ich veľkým množstvom vody. Neužívajte pred štvrtým mesiacom tehotenstva a deti do 6 rokov.

Podmienky skladovania: skladujte dobre uzatvorené, na mieste neprístupnom pre deti, pri teplote neprevyšujúcej +25 °C. Vyhnite sa priamemu slnečnému žiareniu.

48200882

Špecifické referencie

AROMATIKA Esenciálny olej z...

5,50 €