• Nové

Farmakom - 100% Esenciálny olej ROZMARÍN, 10ml

4,00 €
S DPH 3-4

Farmakom - 100% Esenciálny olej ROZMARÍN, 10ml

Množstvo

Esenciálny olej z rozmarínu: Esenciálny olej z rozmarínu má protizápalové, protiplesňové, analgetické, baktericídne, tonizujúce, liečivé účinky. Ako adjuvans sa používa na ochorenia dýchacích ciest, bolesti hlavy, neuralgiu. Odporúča sa na starostlivosť o pokožku a vlasy. Rozmarínový olej znižuje hypersekréciu mastnej pleti, sťahuje póry, vyrovnáva reliéf pokožky, zjemňuje ju, obnovuje citlivosť a pružnosť pokožky; robí pokožku mladou a pružnou, podporuje resorpciu jaziev a jaziev. Posilňuje a stimuluje rast vlasov, odstraňuje lupiny.

AKO POUŽÍVAŤ:

Inhalácia: pridajte zmes éterických olejov do misky so širokým hrdlom podľa receptu. Zakryte si hlavu a ramená froté uterákom, pomaly a hlboko sa nadýchnite, postup opakujte 2-3 krát.

Aromalampy: najjednoduchší spôsob použitia éterických olejov vo vašej domácnosti. Pomocou aromatickej lampy môžete vytvoriť príjemnú atmosféru v každej miestnosti. Najprv nalejte teplú vodu do nádoby a potom do nej nakvapkajte éterický olej.

opláchnite: pridajte olej do pohára prevarenej vody v uvedenej dávke. Opláchnite niekoľkokrát denne.

kompresie: nalejte 200 ml vody pri požadovanej teplote, pridajte správne množstvo oleja. Navlhčite handričku vo výslednej zmesi a naneste na pokožku 5-10 minút.

Masky na tvár: pridajte potrebné éterické oleje do 10 g navrhovaného základného oleja, ktorý sa predtým nalial do malej hermeticky uzavretej nádoby, pričom sa prísne dodržiavajú uvedené dávky. Dôkladne premiešajte – obohatený olej je pripravený na použitie.

Aromatický kúpeľ: teplota vody vo vani by mala byť 35-38 ° C. Éterické oleje, v závislosti od receptúry, môžete vopred rozpustiť v 100 ml mlieka alebo 1 polievková lyžica. lyžica medu, optimálne trvanie kúpeľa je 10-15 minút.

Vo vani: pridajte niekoľko kvapiek esenciálneho oleja do naberačky vody. Striekanie na horúce kamene.

Masáž: Naneste 10 kvapiek bežného základného oleja alebo krému na dlaň. Pridajte správne množstvo esenciálneho oleja. Zmes rozotrite a masírujte.

Esenciálny olej z rozmarínu: aromalampa: 3-5 kvapiek na 15 m²; kúpele: 3-5 kvapiek; masáž: 15-20 kvapiek na 100 ml základného oleja; trenie: 7 kvapiek na 10 ml základného oleja; obklady, pleťové vody: 5 kvapiek na 100 ml vody; Obohatenie krémov, masiek, tonik: 1-3 kvapky na 5 ml bázy.

KONTRAINDIKÁCIE: Esenciálny olej z rozmarínu: precitlivenosť na éterické oleje, tehotenstvo (prvých päť mesiacov), vysoký krvný tlak. Deti mladšie ako 6 rokov by mali byť pod dohľadom aromaterapeuta.

Ingredients/INCI: čistý rozmarín olej, neobsahuje žiadne umelé a prídavné látky.

Krajina pôvodu: UA

4820025741575

Špecifické referencie

Farmakom - 100% Esenciálny...

4,00 €