Medicomed 100% Éterický olej Pelargónia 10ml

4,90 €
S DPH 3-4

Medicomed 100% Éterický olej Pelargónia 10ml

Množstvo

Éterický olej Pelargónia 10ml Medikomed   je jeden z najvýraznejších olejov so širokým použitím v kozmetike i aromaterapii. Charakteristická kvetinová vôňa jarného orgovánu - Pelargónie tonizuje organizmus, napomáha aktivovať trávenie. Olej z pelargónie je vhodný pri depresiách a nervovom zrútení, výborne odstraňuje nervové napätie ako následok stresu a obnovuje duševnú rovnováhu. Je obľúbený najmä u starších ľudí, pretože dokáže zvyšovať rozumovú a fyzickú aktivitu.

+Charakteristická mastná, kyslá aróma pelargónie tonicky ovplyvňuje telo, prispieva k aktivácii metabolizmu. Pelargónia olej pomáha pri depresívnych stavoch, nervových poruchách. Dokonale zmierňuje nervové napätie, účinky stresu, obnovuje duševnú rovnováhu. Zvyšuje duševnú a fyzickú aktivitu, najmä u starších ľudí. Hodí sa k vôňam eukalyptu, cyprusu, borovice, bigardie, citronely, čajovníka, šalvie, bazalky, hyssopu, santalového dreva, leúzy, citrónu, medovky, myrty, mäty, nayoli, palmarosy.

Ingredients/INCI: Pelargonium graveolens oil. Návod na použitie: Pridávame do aromalampy 1 kvapku, do vane 1 - 2 kvapky, na masáže 2 - 3 kvapky, pri aromatizácii kozmetických prípravkov (šampón, krém...) 1 - 4 kvapky na flakón.

Kontraindikácie: možná individuálna intolerancia. Uchovajte mimo dosahu deti. Len na vonkajšie použitie.

Krajina pôvodu: Rusko  

4605108001933

Špecifické referencie

Medicomed 100% Éterický...

4,90 €