Medikomed Éterický olej Smrek 10ml

5,20 €
S DPH 3-4

Medikomed  Éterický olej Smrek 10ml 

Množstvo
Posledné kusy v sklade

Éterický olej Smrek 10ml Medikomed   

Vianočná vôňa Smreku odstraňuje preťaženie, stimuluje imunitu, uvoľňuje a pomáha pri nervozite. Smrekový olej má výraznú antibakteriálnu aktivitu. Masážne prípravky s týmto olejom posilňujú lymfodrenáž, odstraňujú stagnačné javy v tkanivách. Pomáha obnoviť zdravie po chorobe a pri nachladnutí.-antiseptický, anti-bakteriálny-uvoľňuje nervozitu,-nepokoj-stimuluje imunitu-regeneruje po chorobe a nachladnutí-posilňuje lymfatický systém.

Ingredients/INCI: Picea Abies oil.. Olej neobsahuje žiadne umelé ani prídavné látky Návod na použitie: Pridávame do aromalampy 1 kvapku, do vane 1 - 2 kvapky, na masáže 2 - 3 kvapky, pri aromatizácii kozmetických prípravkov (šampón, krém...) 1 - 4 kvapky na flakón.

Kontraindikácie: možná individuálna intolerancia. Uchovajte mimo dosahu deti. Len na vonkajšie použitie. 

+Vôňa smrekových ihiel je jednou z najznámejších, "novoročných" vôní. Vôňa smreka eliminuje preťaženie, uvoľňuje, pomáha vyrovnať sa s nervozitou. Olej má významnú antimikrobiálnu aktivitu. Masážne produkty s prídavkom smrekového oleja zvyšujú lymfodrenáž, eliminujú preťaženie tkanív. Smreková aróma stimuluje imunitu, pomáha rýchlo obnoviť zdravie po chorobe. Skvelá aróma vo vani, najmä na prechladnutie. Vôňa smrekového oleja je úspešne kombinovaná s vôňami citrusových plodov (mandarínka, pomaranč, bergamot), ako aj ruže, bigardie, verbeny, ylang-ylang, medovky.

Krajina pôvodu: Rusko 

4605108002299

Špecifické referencie

Medikomed Éterický olej...

5,20 €