RUBELLA farba na vlasy PLATINUM 10.0, 2x50 ml + 15 ml

4,10 €
S DPH 3-4

RUBELLA farba na vlasy PLATINUM 10.0, módna farba, 2x50 ml + 15 ml 

Množstvo

RUBELLA farba na vlasy PLATINUM 10.0

Dlhodobé krémové farbenie vlasov s ryžovým proteínom, aby bola farba jasnejšia a bohatšia. Výsledok farbenia závisí od prirodzenej farby vlasov. Balzam na vlasy je tiež súčasťou balenia – je to fixačný prostriedok obohatený o vitamíny a keratín, preto poskytuje hĺbkovú a dlhodobú výživu. Výsledkom sú žiarivé vlasy bohatej farby.

Návod na použitie: Pred použitím sa doporučuje urobiť test citlivosti na koži. Pred farbením vlasy dôkladne rozčešte. Zmiešajte 1:1 (farbiaci krém + oxidačné činidlo) a aplikujte na suché vlasy. Ak ste pred farbením použili na vlasy: gél, lak, penu na vlasy, alebo iný stylingový prípravok, musíte si vlasy umyť šampónom bez použitia kondicionéra.

Príprava: nasaďte si rukavice, otvorte tubu s farbou a s oxidantom - zmiešajte dokopy v plastovej fľaške kým sa nevytvorí homogénna hmota. Vymiešanú hmotu treba hneď aplikovať na vlasy. Vlasy začnite farbiť v oblasti kde je najviac šedivých vlasov. Farbu nechajte pôsobiť 30 minút. Ak chcete dosiahnuť najlepší výsledok a jednotnú farbu, prečesávajte si vlasy od korienkov ku končekom posledných 5 minút pred umytím. Oplachujte vlasy, kým voda nebude čistá. Následne naneste masážnými pohybmi fixačný balzam Fashion Color po celej dĺžke vlasov a nechajte pôsobiť 2-3 minúty. Potom vlasy dôkladne opláchnite teplou vodou.

Upozornenie: Farby na vlasy môžu spôsobiť alergické reakcie. Výrobok nie je určený na používanie osôb mladších ako 16 rokov. Zabráňte kontaktu s očami! Nedoporučuje sa farbiť si vlasy v prípade vyrážok na tvári, alebo ak je vaša pokožka hlavy citlivá, zapálená. Prípravok NEPOUŽÍVAJTE na spálené a poškodené vlasy, ak máte vlasy FARBENÉ HENOU a dočasné čierne tetovanie vyrobené čiernou henou. Nepoužívajte na farbenie mihalníc a obočia! Uchovávajte mimo dosahu detí a zvierat! 

Farbenie pri ďalšom použití: Pomocou fľaštišky aplikujte vymiešanú farbu ku korienkom vlasov, Farbu nechajte pôsobiť 15-20 minút. Potom nanste farbu po celej dĺžke vlasov a jemne vmasírujte. Nechajte pôsobiť 10 minút. Dobre umyte vlasy teplou vodou. Obsah vrecúška balzamu na fixáciu farby rovnomerne rozotrite po vlasoch. Jemne masírujte. Nechajte pôsobiť 2-3 minúty a vlasy opäť dobre umyte vlažnou vodou. 

Ingredients/INCI: Hydrogen peroxide, p-PHENYLENEDIAMINE, resorcinol, phenylenediamines (tolunediamines), ammonia. 

Skladovanie: Na suchom a vetranom mieste pri teplote 5°C až 25°C, mimo priameho slnečného žiarenia a iných zdrojov tepla.

Sada farieb obsahuje: 1x tuba s farbou - 50 ml, 1x oxidačné činidlo - 50 ml, 1x fixačný balzam - 15 ml a ochranné rukavice (prichytené na letáku v krabičke)

Vyrobené: EU 

3800038933267

Špecifické referencie

RUBELLA farba na vlasy...

4,10 €