ELFARM - 100% prírodná indická Henna ZÁZVOROVÁ BLOND, 100g

11,90 €
S DPH 3-4

ELFARM -  100% prírodná indická Henna ZÁZVOROVÁ BLOND, 100g

Množstvo

Rastlinná farba NEOBSAHUJE: konzervačné látky, chemické prísady. Je vhodné pre všetky typy vlasov a je vytvorená podľa 100% ajurvédskych receptov. Tento produkt sa nedá porovnávať s chemickými farbami na vlasy! Je úplne neškodný pre vlasy a pokožku, nespôsobuje alergie, má ošetrujúci účinok, zjemňujúci účinok, pomáha zbaviť sa lupín, dodáva lesk poškodeným vlasom. Pravidelným používaním farieb sú vlasy lesklé, čím sa zároveň regenerujú vlasy a vlasová pokožka. Pred farbením celých vlasov nezabudnite otestovať odtieň na jednom jedinom pramienku.   

Použitie: Pred farbením sa odporúča vlasy umyť a vysušiť. Nasaďte si jednorazové rukavice. Obsah vrecúška s práškom henny preneste do nekovovej nádoby a pridajte teplú vodu, dôkladne premiešajte, kým nevznikne homogénna zmes. Pridajte lyžičku soli (voliteľné), aby ste pomohli stmaviť farbu. (Ak je teplota vody vyššia ako 50°C, farba na vlasy získa červenkastý odtieň) Opäť dôkladne premiešajte, kým nevznikne homogénna zmes (konzistencia kečupu). Zmes je pripravená na farbenie vlasov. Rozdeľte vlasy na malé pramene a naneste kompozíciu na celú dĺžku vlasov, počnúc zátylkom. Potom vlasy prečešte nekovovým hrebeňom s riedkymi štetinami. To je potrebné na rovnomerné rozloženie farby. prevádzková doba minimálne 60 minút. Po farbení vlasy dôkladne umyte, kým sa voda nestane priehľadnou. Pre dosiahnutie najlepších výsledkov sušte vlasy 10-15 min. so sušičom vlasov. Ak chcete dosiahnuť ešte lepšie výsledky, zvýšte čas expozície na 90-120 minút.  

Zloženie/INCI: Cassia Obovata, Lawsonia Inermis, Eclipta alba, Centella asiatica.

Upozornenie:Len na vonkajšie použitie! Pre ľudí s veľmi citlivou pokožkou sa odporúča urobiť si pred prvým farbením vlasov test na alergiu s malým množstvom prípravku. Ľudia s citlivou pokožkou môžu pociťovať mierne bolesti hlavy alebo svrbenie pokožky hlavy. Ak sa to stane, vedzte, že máte citlivú pokožku. Môžete to napraviť použitím kokosového oleja alebo prírodného vlasového oleja po umytí vlasov. Masáž s kokosovým alebo prírodným vlasovým olejom pomáha vašim vlasom a vlasovej pokožke. Ak svrbenie pretrváva, prestaňte tento produkt používať. 

Skladovanie: Skladujte na tmavom a suchom mieste pri izbovej teplote. Zabráňte kontaktu s očami. Ak sa produkt dostane do očí, ihneď ich vypláchnite vodou. Nepoužívajte na podráždenú alebo olupujúcu sa pokožku. Chráňte pred deťmi.   

Krajina pôvodu: India

8900035023284

Špecifické referencie

ELFARM - 100% prírodná...

11,90 €