Elixír Kapilár regeneračný krém-balzam 75ml

6,80 €
S DPH 3-4

Elixír Kapilár regeneračný krém-balzam 75ml

Množstvo

Napomáha k: zvyšuje odolnosť stien kapilár proti poškodeniu; zvyšuje lúmen kapilár, normalizuje ich priepustnosť; stimuluje kapilárny prietok krvi a zvyšuje objem krvi v kapilárnom riečisku; prispieva k odstraňovaniu produktov metabolizmu, zlepšuje výživu tkanív; obnovuje zničené kapiláry; obnovuje nervové a svalové vlákna; znižuje intenzitu bolestivého syndrómu.

Najcennejšou zložkou tohto krémovo-balzamu je dihydrokvercetín - bioflavonoid zo sibírskeho smrekovca. Je to jeden z najlepších komponentov na ochranu kapilár, ktorý stimuluje krvný obeh, zmierňuje únavu, dáva pocit ľahkosti, pohodlia a je obzvlášť užitočný pre ľudí, ktorých práca je spojená s dlhodobým pobytom na nohách.

Spôsob použitia : naneste na problémové oblasti pokožky dostatočné množstvo krému, rozotrite masážnymi pohybmi.

Ingredients/INCI: prepared water, liquid paraffin, glycerin, corn oil, glycerin monostearate, petroleum jelly, triceteareth-4-phosphate, cetearyl alcohol, arnica, bodyaga, chestnut extracts, carbomer, solubilizer, triethanolamine, dihydroquercitin, essential oil of pyrolithin, essential oil  menthol, methylparaben, propylparaben, 2-bromo-2-nitropropane-1, 3-diol.

Upozornenie: Kontraindikácie -nepoužívať pri kožných ochoreniach a pri neznášanlivosti zložiek krému-balzamu. Krém-balzam neaplikujte na poškodené časti pokožky a slizníc.Skladujte od +5 do +25 °C. 

Krajina pôvodu: Ukrajina

4820058210147

Špecifické referencie

Elixír Kapilár regeneračný...

6,80 €