Horse Power - LekoPro Krémový gél na žily, 75 ml

6,90 €
S DPH 3-4

Horse Power - LekoPro Krémový gél na žily, 75 ml 

Množstvo

Kŕčové žily sú ochorenie, ktoré významne zhoršuje kvalitu života. Na vyriešenie problému takéhoto bežného vaskulárneho ochorenia vám pomôže krémový gél na žily "Horse Power". Medzi zložky produktu patrí aj rutín, výťažky z kallízie (zlatý fúzy) a ginkgo biloba. Pôsobia v kombinácii, majú posilňujúci účinok na steny krvných ciev, znižujú riziko vzniku krvných zrazenín, stimulujú krvný obeh. Vďaka prítomnosti gáforového krémového gélu vo vzorci sa prietok krvi výrazne zvyšuje. Táto zložka pôsobí ako silné analgetikum a má protizápalový účinok. Esenciálny olej z čajovníka je prírodné antibiotikum, ktoré má protizápalové, baktericídne a zmäkčujúce zložky.

Aktívne látky: pagaštanu konský, rutín, výťažky z kallízie (zlatý fúzy), pijavice a ginkgo biloba,esenciálny olej z čajovníka.

Viac info: Použitie ako vonkajšia pomoc s kŕčovými žilami dolných končatín, edémom, kŕčmi, ťažkosťami dolných končatín, tromboflebitídou, v prítomnosti cievnych "hviezd" a "sieťoviny" na koži dolných končatín;

Použitie: rovnomerne rozotrierajte pozdĺž nôh zospodu hore 2-3 minúty, do bolestivej oblasti vtierajte 2-3 krát denne po dobu jedného mesiaca.

Na zvýšenie venózneho tonusu normalizujte venózny odtok, mikrocirkuláciu a lymfatický odtok v dolných končatinách.

Zloženie/INCI: Aqua, Aesculus Hippocastanum Extract, Callisia Fragrans Extract, Ginkgo Biloba Extract, Glycerine, Paraffinum Liquidum, Glyceryl Monosrearate, Isopropylpalmitate, Shea Butter, Olive Oil, Dimethicone, Carbomer, Triethanolamine, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Ceteareth-20, Rutin, Cetearyl Alcohol, Camphora, Menthol, Mentha Essential Oi, Phenoxyethanol (and) Ethylhexyl glycerin.

Upozornenie: Kontraindikácia - nepoužívajte v prípade individuálneho odmietnutia zložiek gélového krému, zabráňte kontaktu s očami a sliznicami, používajte podľa pokynov.

4820169181084

Špecifické referencie

Horse Power - LekoPro...

6,90 €