• Vypredané

EO Laboratorie BAKTERICÍDNY KRÉM NA NOHY, 100ml

3,90 €
S DPH

EO Laboratorie BAKTERICÍDNY KRÉM NA NOHY, 100ml

Množstvo
Vypredané

Krém na nohy účinne zjemňuje a hydratuje pokožku, má antibakteriálny účinok. Rýchlo sa vstrebáva a poskytuje intenzívnu starostlivosť.

Viac info: Nohy a pokožka na nich je jednou z najnamáhanejších častí na tele a preto si zaslúžia Vašu zvláštnu pozornosť. Často nohy trápia plesne, šupinatá a tvrdá pokožka. Nohy sú najmä v letných obdobiach odhalené a pre ženy je dôležité aby mali pekný vzhľad. Tento unikátny zmäkčujúci krém na nohy ECO LAB obsahujúci organické bambucké maslo, olej z muškátového oleja a ovsené proteíny, zanecháva pokožku nôh vyživenú, hydratovanú a zmäkčenú. Účinne odstraňuje odumreté kožné bunky a efektívne pôsobí proti plesniam. 

Aktívne zložky:

Organické bambucké maslo vyživuje, hydratuje a zmäkčuje pokožku chodidiel.

Ovsené proteíny prispievajú k odstráneniu odumretých kožných buniek.

Olej z muškátového orecha má protiplesňový účinok, omladzuje a tonizuje pokožku. 

Použitie: Naneste na vlhké vlasy, masážnymi pohybmi vytvorte penu a umyte vodou.

Neobsahuje žiadne silikóny a parabény, obsahuje 98,5% látok rastlinného pôvodu.

Zloženie /Ingredients: Aqua, Organic Butyrospermum Parkii (bambucké maslo), Hydrolyzed Avena Sativa Protein (hydrolyzát z ovsených proteínov), Glycerin, Glyceryl Monostearate, Caprylic/Capric Triglycerides, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Myristica Argentea Oil (olej z muškátového orecha), Xanthan Gum, D-panthenol (provitamín B5), Perfume, Citric Acid, Sorbic Acid, Dehydroacetic Acid, Benzyl Alcohol.

Krajina pôvodu: Rusko

4620046178394

Špecifické referencie

EO Laboratorie BAKTERICÍDNY...

3,90 €