• -15%
  • -15%

CAFÉ MIMI darčeková sada starostlivosti o ruky "Kaktus a Avokádo" 3x30ml

5,90 €
5,02 € Zľava 15%
S DPH 3-4

CAFÉ MIMI darčeková sada starostlivosti o ruky "Kaktus a Avokádo" 3x30ml

Množstvo

Set obsahuje:

1. Regeneračný nočný krém na ruky 30ml s bambuckým a avokádovým maslom a kaktusovým extraktom obnovuje suchú a poškodenú pokožku rúk, vyživuje, zjemňuje a navracia jej pocit hebkosti. Použitie: Naneste malé množstvo krému na suchú a čistú pokožku rúk a jemne vmasírujte. Zloženie/ INCI: Aqua with infusion of: Cereus Grandiflorus (Cactus) Flower Extract, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Vegetable Glycerin, Persea Gratissima (Avocado) Oil, D-Panthenol, Pаrfum, Benzyl Аlcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Lactic Acid, Limonene

2. Denný hydratačný krém na ruky 30ml s mandľovým a avokádovým olejom a kaktusovým extraktom intenzívne pokožku hydratuje, nasýti ju vitamínmi a živinami a zlepšuje jej elasticitu. Použitie: Naneste malé množstvo krému na suchú a čistú pokožku rúk a jemne vmasírujte. Zloženie/ INCI: Aqua with infusion of: Cereus Grandiflorus (Cactus) Flower Extract, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Persea Gratissima (Avocado) Oil, Vegetable Glycerin, Betaine, Pаrfum, Benzyl Аlcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Lactic Acid, Limonene.

3. Výživná maska na ruky 30ml s avokádovým a kakaovým maslom a kaktusovým extraktom má výborný vyživujúci a regeneračný účinok, zabezpečuje optimálnu úroveň vlhkosti. 

Krajina pôvodu: Rusko

4607967675454

Špecifické referencie

CAFÉ MIMI darčeková sada...

5,90 € 5,02 €