• -5%
  • -5%

CAFÉ MIMI darčeková sada starostlivosti o ruky "Orchidea a Broskyňa" 3x30ml

5,90 €
5,61 € Zľava 5%
S DPH 3-4

CAFÉ MIMI darčeková sada starostlivosti o ruky "Orchidea a Broskyňa" 3x30ml

Množstvo

Set obsahuje:

1. Zjemňujúci nočný krém na ruky 30ml s kokosovým a broskyňovým olejom a s extraktom z orchidey zjemňuje a hydratuje pokožku, dodáva jej pevnosť a pružnosť a robí ju zamatovo hebkú. Použitie: Malé množstvo krému naneste na ruky a jemne vmasírujte. Zloženie/ INCI: Aqua with infusion of: Orchis Mascula (Orchid) Flower Extract, Prunus Persica (Peach) Kernel Oil, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Vegetable Glycerin, Tocopheryl Acetate, Pаrfum, Benzyl Аlcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Lactic Acid, Limonene.

2. Hydratačný denný krém na ruky 30ml s olivovým a broskyňovým olejom a s extraktom z orchidey je ideálny na intenzívne zvlhčenie a zjemnenie pokožky počas dňa. Chráni pokožku rúk pred negatívnymi vplyvmi vonkajšieho prostredia. Použitie: Malé množstvo krému naneste na ruky a jemne vmasírujte. Zloženie/ INCI: Aqua with infusion of: Orchis Mascula (Orchid) Flower Extract, Prunus Persica (Peach) Kernel Oil, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Vegetable Glycerin, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Betaine, Pаrfum, Benzyl Аlcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Lactic Acid, Limonene.

3. Výživná maska na ruky 30ml s jojobovým a broskyňovým olejom a extraktom z orchidey vyživuje, zjemňuje, hydratuje a chráni pokožku rúk, dodáva jej pocit hebkosti a komfortu. Použitie: Masku naneste na čistú a suchú pokožku rúk a jemne vmasírujte. Zloženie/ INCI: Aqua with infusion of: Orchis Mascula (Orchid) Flower Extract, Prunus Persica (Peach) Kernel Oil, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Stearic Acid, Vegetable Glycerin, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, D-Panthenol, Pаrfum, Benzyl Аlcohol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Lactic Acid, Limonene. 

Krajina pôvodu: Rusko

4607967675461

Špecifické referencie

CAFÉ MIMI darčeková sada...

5,90 € 5,61 €