Múmio a rakytníkový olej - krémový balzam na telo, 75 ml

4,90 €
S DPH 3-4

Múmio a rakytníkový olej - krémový balzam na telo, 75 ml

Množstvo

Krémový balzam na telo Mumio a rakytníkový olej má účinok na hojenie rán, účinok na posilnenie kapilár, zlepšuje krvný obeh v mieste aplikácie, stimuluje regeneráciu tkanív.

Vlastnosti účinných látok:

Múmio je silný biostimulant, ktorý zlepšuje procesy obnovy v poškodených tkanivách; Má anti-toxický a regeneračný účinok.

Rakytníkový olej stimuluje procesy kožného obehu, podporuje hojenie mikrotraumy na koži, normalizuje intracelulárny metabolizmus.

Ako používať: Naneste malé množstvo balzamu na problémové oblasti ľahkými masážnymi pohybmi, kým sa úplne nevstrebe. Aplikujte 2-3 krát denne. Vtierajte do pokožky, kým sa úplne nevstrebe.

Upozornenie: Kontraindikácie: Individuálna neznášanlivosť zložiek. Podmienky skladovania: Skladujte na chladnom a suchom mieste pri teplote od +5°C do +25°C. . Uchovávajte mimo dosahu detí.  Tento produkt nie je liek.

Zloženie (INCI): voda, glycerín, glycerylstearát, olej z hippophae rhamnoides, petrolatum, cetylfosfát draselný, cetearylalkohol, extrakt z altajského amberatu, panthenol, ceteareth-20, ceteareth-12, acetyláty/3-C10-polymér palmitátu, alkyrylpolymér. , Hydroxid sodný, Parfum, Alkohol, Benzoát sodný, Kyselina citrónová, Fenoxyetanol, Ethylhexylglycerín, Benzyl Salicylát, Hexyi Cinnamal. Limonene, Linalool.

Krajina pôvodu: Ukrajina

4820183472205

Špecifické referencie

Múmio a rakytníkový olej -...

4,90 €