FITOSILA kozmetický balzam s olejom z ľaničníka siateho 50g

5,00 €
S DPH 3-4

FITOSILA kozmetický balzam s olejom z ľaničníka siateho 50g

Množstvo

Má regeneračné, hojivé a protizápalové účinky. Obsahuje vápnik a kyselinu. Pomáha znižovať bolesti a zápaly kĺbov, chrbtice, svalov a väzov. Vďaka vysokému obsahu vitamínov A a E je vhodný pre ľudí, ktorí potrebujú obnoviť kĺbové a svalové tkanivo. Je účinný ako regeneračný prostriedok po zlomeninách, pomliaždeninách či vyvrtnutiach. Odstraňuje opuchy a únavu a podporuje svalovú relaxáciu.

!! Odstraňuje svalové napätie, je účinný pri opuchoch. Balzam je vhodný na lokálnu bolesť vo svaloch a kĺboch. Napomáha k zlepšeniu aktívneho pohybu v kĺbe. Minimalizuje pocit nepohodlia.

Použitie: osobám starším ako 50 rokov sa odporúča nanášať na pokožku tenkú vrstvu ľahkými masážnymi pohybmi.

Zloženie/INCI: Aqua, Camelina Sativa Oil, Cetearyl Alcohol (and) Sodium Cetearyl Sulfate (and) Sodium Lauryl Sulfate, Helianthus Annuus Seed Oil, Cetearyl Alcohol, Propylén Glycol, Dimethicone, Paraffinum Liquidum, Sodium Chondroitin Sulfate Ficaria Extract (and) Hydrolyzed Comarum Palustre Root/Stem Extract (and) Helianthus Annuus Seed Oil (and) Linum Usitassimum Oil (and) BHT, Parfém, Cl 75810. Upozornenie: Nepoužívajte pri individuálnej neznášanlivosti na niektorú zo zložiek prípravku. Len na vonkajšie použitie. Neaplikujte na poškodené oblasti pokožky. Vyhýbajte sa kontaktu s očami. 

Krajina pôvodu: Rusko 

4607069270212

Špecifické referencie

FITOSILA kozmetický balzam...

5,00 €