Telový balzam Zázrak Chaš - Shuster - 70 g

6,60 €
S DPH 3-4

Telový balzam Zázrak Chaš - Shuster - 70 g

Množstvo

Chondroitín - základná zložka intraartikulárnej tekutiny - regeneruje chrupavkové povrchy kĺbov a chrbtice, zmierňuje degeneratívne zmeny v kĺboch ​​a stimuluje regeneráciu chrupavkového tkaniva.

Kolagén - podporuje opravu a rekonštrukciu chrupavky a kĺbového tkaniva, ktoré sú rozhodujúce pre amortizáciu kĺbov.

Nátržnica močiarna  - vďaka obsahu účinných látok (flavonoidy, éterické oleje, živice, organické kyseliny, triesloviny) má antibakteriálne, protizápalové, analgetické, antihemoragické a regeneračné vlastnosti.

Kyselina mravčia - používa sa ako vazodilatátor, paralyzujúci zmyslové a bolestivé receptory, ako aj proti reumu, proti artritíde a na zahriatie.

Ingredients/INCI: Aqua, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glycerin, PEG-400, Hydrolyzed Comarum Palustre Root/Stem Extract, Cyclomethicone, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Chondroitin Sulfate, Hydrolyzed Collagen, Hydroxylated  Lanolin, Formic Acid, Betaine, Lecithin, Camphor, Tetrasodium EDTA, Triethanolamine, Cetearyl Alcohol, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum. 

Návod na použitie: naniesť masážnymi pohybmi na postihnuté miesto 2 krát denne.

Upozornenie: Nepoužívajte pri individuálnej neznášanlivosti na jednotlivé zložky gélu. Uskladňujte mimo dosahu detí! Pri teplote od +5 do +25 °C v dobre uzavretom obale a je nevhodný pre deti do 3 rokov. sa kontaktu s očami a iných slizníc, pri styku vypláchnite poškodené miesta veľkým množstvom vody.

Len na vonkajšie použitie. Nie je to liek.

Krajina pôvodu: Rusko

4640006302614

Špecifické referencie

Telový balzam Zázrak Chaš -...

6,60 €