• -15%
  • -15%

Múmio Krém-balzam na telo PhytoBioTechnology, 75 ml

5,90 €
5,02 € Zľava 15%
S DPH 3-4

Múmio Krém-balzam na telo PhytoBioTechnology, 75 ml

Množstvo

Krém-balzam na telo Múmio má hojivý a regeneračný účinok. Regeneračné vlastnosti múmia umocňujú tradičné, rokmi overené stimulačné regeneračné látky - sú to vitamíny A a E, alantoín. Múmio výrazne znižuje bolesť, podporuje odstraňovanie solí, stimuluje obnovu tkaniva, zlepšuje krvný obeh v mieste aplikácie, pôsobí upokojujúco a pôsobí antisepticky. Múmio je silný biostimulant, ktorý zlepšuje procesy obnovy v poškodených tkanivách; antitoxické a tonizujúce.

Výhody produktu:

Podporuje hojenie rán.

Stimuluje opravu tkaniva.

Zlepšuje krvný obeh.

Upokojuje a dezinfikuje pokožku.

Zloženie/INCI: Aqua, Glycerin, Glyceryl Stearate, Niacinamide, Potassium Cetyl, Phosphate, Cetearyl Alcohol, Altai Amberat Extract, Cupressus Sempervirens, Leaf/Nut/Stem Oil, Menthol, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamine, Xanthan Gum, Parfum, Alcohol, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Benzyl, Salicylate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool.

Spôsob použitia: Naneste malé množstvo balzamu na problémové oblasti ľahkými masážnymi pohybmi až do úplného vstrebania. Aplikujte 2-3 krát denne.

Individuálna neznášanlivosť na zložky.

Podmienky skladovania: skladujte na suchom a chladnom mieste. Držte mimo dosahu detí. Tento produkt nie je liek.

Krajina pôvodu: Ukrajina

4820183472229

Špecifické referencie

Múmio Krém-balzam na telo...

5,90 € 5,02 €