Muravivit - Shuster telový gél Žraločí olej s kyselinou mravčou a chondroitínom, 70g

7,50 €
S DPH 3-4

Muravivit - Shuster telový gél Žraločí olej s kyselinou mravčou a chondroitínom, 70g

Množstvo

Žraločí olej sa používal a naďalej sa používa ako zdroj veľkého množstva minerálov a vitamínov na skorbut, nedostatok vitamínov, poruchy imunodeficiencie. Žraločí olej bol použitý ako základ pre masti, používa sa na hojenie rán ako analgetikum ako prostriedok na zmiernenie zápalu v prípade zranení, bolesti svalov a kĺbov, vyvrtnutí a modrín a dislokácií, omrzlín a popálenín.

Indikácie: neuritída, artritída, artróza, osteochondróza, reumatizmus, neuralgia, dislokácia, vyvrtnutie, osteoartritída, modriny. Zlepšuje pružnosť. Obnovuje pružnosť

Posilňuje. Je zdrojom chondroitínu. Kyselina mrančia - aktivuje metabolické procesy, rýchlo preniká do hlbokých vrstiev dermy a stimuluje aktívnu látkuobnova poškodených a starých buniek a zabezpečenie užitočnými stopovými prvkami. S masážou zmierňuje pocit ťažkosti a únavy.

Spôsob použitia: naneste gél na predtým očistenú oblasť pokožky s problémom, natierať 2-3x denne. 

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie. Skladovanie: na suchom mieste pri teplote +5°c do +25°C. Kontraindikácie: individuálna intolerancia na zložky produktu. 

Zloženie/ INCI: Aqua, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, PEG-400, Eucalyptus lobulus Leaf Oil, Rosmarinus Officinai Is Flower Oil, Citrus Aurantium Bergamia Fruit Oil, Salvia Officinalis Oil, Gaultheria Procumbens Leaf Oil, Ricinus Communis Seed Oil, Phenoxyethanol (and) Ethylhexylgly- cerin; Cocos Nucifera Oil, Isohexadecane, Acrylates /C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Hydroxyethylcellulose, hark Liver Oil, Sodium Chondroitin Sulfate, Glucosamine sulfate, Chitosan, Hydrolyzed Collagen, Sea salt extract, DNA, Laminaria Digitata Extract, Formic Acid, Sodium hydroxide.

Krajina pôvodu: Rusko

4640006300320

Špecifické referencie

Muravivit - Shuster telový...

7,50 €