Elixír - Živokosť s bishofitom, krém balzam na telo 75 ml

6,90 €
S DPH 3-4

 Zmierňuje bolesti spojené s chorobami pohybového aparátu; má antireumatický, protizápalový a protiedematózny účinok.

Množstvo

Bishofit je minerál pozostávajúci z komplexu mikro- a makroelementov. Obsahuje brómchlorid-horečnatý roztok, s obsahom rôznych stopových prvkov (jód, meď, železo, kremík, molybdén, titán, lítium). Pozitívny, upokojujúci účinok na ľudský nervový systém je spôsobený prítomnosťou bischofitu. pridaním extraktu z liečivého skorocelu lekárskeho prispieva k významnému zvýšeniu protizápalového, analgetického a lokálneho anestetického účinku prírodného bischofitu.

Živokosť (Kostihoj) je silný regeneračný prostriedok. Urýchluje obnovu poškodených tkanív, najmä kostí, rýchľuje hojenie rán, baktericídny, protizápalový, hemostatický, stimulujúci účinok, zastavuje proces nekrózy tkaniva. Používa sa na dislokácie, vyvrtnutia a pretrhnutie väzov, ako obklady.

Použitie: Rovnomerne aplikujte balzam na postihnuté miesto jemnou masážou 3-4 denne 4-5 minút.

Zloženie/INCI: prepared water, vaseline oil, glycerin, glycerin monostearate, corn oil, comfrey extract, chondroitin sulfate, Ceteareth-20, tricetearate-4 phosphate, cetearyl alcohol, shea butter, emulsion wax, carbopol, TEA, PEG-40 hydrogenated castor oil, fir essential oil, methylparaben, propylparaben, 2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol.

Kontraindikácie: individuálna intolerancia na jednotlivé zložky krému.

Upozornenie: Neaplikujte krém na poškodenú pokožku, sliznice, ekzematózne povrchy a otvorené rany. V prípade kontaktu s očami ihneď vypláchnite veľkým množstvom vody.

Skladovanie: Skladujte pri teplote od +5 do + 25 ° C.

Krajina pôvodu: Ukrajina.

4820058210383

Špecifické referencie

Elixír - Živokosť s...

6,90 €