ECOLEK - Telový krém - Dvojitý kostihoj lekársky s glukozamínom, 100ml

7,50 €
S DPH 3-4

Telový krém - Dvojitý kostihoj lekársky s glukozamínom, 100ml

Množstvo

Kostihoj lekársky (Symphytum officinale) má regeneračné vlastnosti, zatiaľ čo glukozamín má omladzujúce vlastnosti.

Glukozamín je látka, ktorá sa prirodzene vytvára v organizme. Koncentruje sa v kĺbovej chrupavke, kde vytvára dlhšie reťazce, ktoré sa nazývajú glykosaminoglykány, ktoré tvoria základnú štruktúru zloženia chrupavky. 

Esenciálny olej Jedľová silica (Abies silica)  má upokojujúci účinok na pokožku, obsahuje triesdloviny, flavonoidy, alkaloid a organické kyseliny.

Účinné látky: extrakt z kostihoja lekárskeho , glukozamín , jedľový éterický olej.

Etoxydiglykol - vodič, ktorý podporuje prísun aktívnych zložiek do hlbších vrstiev epidermy, výrazne zvyšuje účinok a trvanie účinku bioaktívnych látok obsiahnutých v kréme.

Spôsob použitia: Naneste malé množstvo krému na čistú pokožku problémových partií tela a masírujte 3-5 minút, 2-3x denne.

Ingredients/INCI: Aqua, extrakt z listov Symphytum officinale, glycerín, glyceryl monostearát, kukuričný olej, vazelínový olej, D-glukozamín HCL, cetearylalkohol, kyselina stearová, etoxydiglykol, emulgačný vosk, bambucké maslo, karbomér, trietanolamín, PEG-40 hydrogenovaný ricínový olej, éterický olej Abies, fenoxyetanol, etylhexylglycerol.

Skladovanie: Skladujte pri teplotách od 0 do 25 stupňov. C

Kontraindikácie: Nepoužívať pri intolerancii na zložky krému. Nepoužívať na sliznice, ekzémy alebo otvorené rany. V prípade kontaktu s očami ich vypláchnite veľkým množstvom vody. Len na vonkajšie použitie. Krém nie je liek.

Krajina pôvodu: UA

Krajina pôvodu: Ukrajina.

4820169184573

Špecifické referencie

ECOLEK - Telový krém -...

7,50 €