EKOLEK - Telový krém - Dvojitý sabelník s chondroitínom, 100ml

7,50 €
S DPH 3-4

EKOLEK - Telový krém - Dvojitý sabelník s chondroitínom, 100ml

Množstvo

Telový krém dvojitý sabelník s chondroitínom je výživným krémom s vysokým obsahom účinných látok, obsahuje: 

Sabelník: jeho korene a listy mochna obsahujú pektín, flavonoidy (izokvercetín, rutín) organické kyseliny a mikroprvky. Je výborným protizápalovým prostriedkom.

Chondroitín sulfát navracia chrupavke elasticitu a pomáha udržiavať jej mechanické aj funkčné vlastnosti.  Má regeneračný účinok.

Kostihoj má silný baktericídny a protizápalový účinok a má jedinečnú schopnosť stimulovať tvorbu nových a zdravých buniek. Aktivuje procesy obnovy a regenerácie chrupaviek.  Má antibakteriálne vlastnosti.

Esenciálny olej z jedle (Abies esenciálny olej) má antibakteriálne vlastnosti.

Zloženie : Aqua, extrakt z Comarum Palustre, extrakt z listov Symphytum officinale, kukuričný olej, mollis vazelína, cetearylalkohol, ceteareth-20, etoxydiglykol, hondroitín sulfát, karbomér, PEG-40 hydrogenovaný ricínový olej, esenciálny olej Abies, trietanolamín, fenylhexyletanol, fenylhexyletanol

Spôsob použitia: Naneste malé množstvo krému na čistú pokožku problémových partií tela a masírujte 3-5 minút, 2-3x denne.

Kontraindikácie: Nepoužívať pri intolerancii na zložky krému. Nepoužívať na sliznice, ekzémy alebo otvorené rany. V prípade kontaktu s očami ich vypláchnite veľkým množstvom vody. Len na vonkajšie použitie. Krém nie je liek.

Skladovanie: Skladujte pri teplotách od 0 do 25 stupňov. C.

Krajina pôvodu: UA

4820169184566

Špecifické referencie

EKOLEK - Telový krém -...

7,50 €