Telový balzam "žabí kameň" - protizápalový krém so včelím jedom, 75 ml

6,90 €
S DPH 3-4

Telový balzam "žabí kameň" - protizápalový krém so včelím jedom, 75 ml

Množstvo

Telový krém zo žabích kameňov s kostihojom, včelím jedom a olejom z ťaviny pomáha znižovať bolesť a zápal kĺbov, chrbta, krížov, svalov a väzov, urýchľuje regeneráciu poškodených tkanív, podporuje rekonštrukciu povrchov chrupaviek a zlepšuje pohyblivosť kĺbov, stimuluje regeneráciu chrupavkového tkaniva, má protizápalové, dekongestantné, analgetické, upokojujúce vlastnosti.

Aktívne zložky:

Žabí kameň - zmierňuje svalové napätie, opuchy, zlepšuje minerálnu rovnováhu, čo je prospešné pri problémoch s kĺbmi a kosťami. Zlepšuje tiež krvný obeh v postihnutých oblastiach: výsledkom je rýchlejšie hojenie a regenerácia tkanív.

Včelí jed má protizápalový účinok, stimuluje aktívny prístup krvi do postihnutej oblasti, obnovuje mikrocirkuláciu krvi v kostnom tkanive a eliminuje bolesť.

Olej z ľaničníka obsahuje vitamíny D a K, ktoré dopĺňajú hladinu vápnika, posilňujú štruktúru kostí a znižujú riziko zlomenín.

Horčík – nevyhnutný v boji proti zápalom.

Vápnik, draslík a fosfor majú veľký význam pre kĺby, kosti a väzy, dopĺňajú horčík a zvyšujú jeho účinky.

Omega-3, omega-6 a omega-9 znižujú zápal.

Použitie: Naneste malé množstvo balzamu na problémové oblasti ľahkými masážnymi pohybmi až do úplného vstrebania. Aplikujte 2-3 krát denne.

Kontraindikácie: Individuálna neznášanlivosť na niektorú zo zložiek. Skladujte od +5 do +25 °C. Len na vonkajšie použitie. Nie je to liek.

Zloženie/ INCI: Aqua, Glycérin, Isopropyl Palmitate, Extrakt z koreňa prvosienky (Symphytum Officinale), Extrakt z žilky (Ranunculus Ficaria), Extrakt z plodníc húb Lactarius Hatsudake, Lysolecitín, Včelí jed (Bee Venom), Xanthanová guma, Olej zo semien slnečnice (Helianthus Annuus), Tocopheryl Acetate, Methyl Nicotinate, Akryláty/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Triethanolamin, Alkohol, Sódový benzoát, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin.

Krajina pôvodu: UA

4820183472250

Špecifické referencie

Telový balzam "žabí kameň"...

6,90 €