LEKOPRO telový krém Včelovit s včelým jedom a jazvečím tukom 75 ml

6,80 €
S DPH 3-4

LEKOPRO telový krém Včelovit s včelým jedom a jazvečím tukom 75 ml

Množstvo

Používa sa ako pomocný prostriedok v komplexe terapeutických a preventívnych opatrení na zápalové procesy v tkanivách kĺbov, na zmiernenie zápalu a bolestivého syndrómu.
Obsahuje komplex účinných látok, ktoré sa používajú na: reumatické lézie mäkkých tkanív bolesti kĺbov bolesť v chrbtici opuch a zápalové procesy.

Aktívne zložky: Včelí jed - stimuluje regeneračné procesy v tkanivách, brzdí rozvoj negatívnych procesov v kĺboch a chrbtici, uvoľňuje svalové napätie a stuhnutosť pohybov, zlepšuje mikrocirkuláciu, znižuje bolestivý syndróm. Jazvečí tuk, terpentín, gáfor - má otepľujúci, antiseptický účinok na tkanivá a kĺby.
Esenciálny olej z jedle, levandule - má antiseptický, upokojujúci, tonizujúci účinok, zlepšuje prekrvenie.

Spôsob použitia: Krém nanášame rovnomerne a ľahko vtierame smerom zdola nahor 2 - 3 x denne počas 6-8 týždňov.

Zloženie/INCI: prepared water, soft petroleum jelly, glycerin monostearate, petroleum jelly, corn oil, stearic acid, lanolin, badger fat, glycerin, triethanolamine, fatty alcohol, turpentine, bee venom, essential oil of fir, lavender, hydrogenated PEG-40 castor oil, methylparaben, propylparaben, 2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol.

Upozornenie: Nepoužívať pri individuálnej neznášanlivosti či precitlivenosti na niektorú zo zložiek krému, na sliznice a na otvorené rany a pre deti do 3 rokov. Dermatologicky testované. Len na vonkajšie použitie. Nie je to liek.  Skladujte pri teplote od 5 ° C do 25 ° C.

Krajina pôvodu: Ukrajina

4820169180520

Špecifické referencie

LEKOPRO telový krém...

6,80 €