EKOLEK TELOVÝ KRÉM JAZVEČÍ TUK, 100ml

6,70 €
S DPH 3-4

EKOLEK TELOVÝ KRÉM JAZVEČÍ TUK 100ML

Množstvo

Má protizápalové účinky, tlmí bolesť, zlepšuje mikrocirkuláciu v kĺboch, zosilňuje regeneráciu chrupaviek, aktivizuje centrá samoregulácie kĺbov, používa sa pri svalovom napätí, pri opuchoch aj pri nachladnutí a nádche. Jazvečí tuk je získavaný výhradne ako produkt licencovaného lovu.

Kozmetický krém obohatený o jazvečí tuk upokojuje podráždenia, podporuje regeneráciu a odstraňuje napätie po zvýšenej fyzickej aktivite.

Jazvečí tuk je bohatý na živiny, vitamíny A, E, K a B, minerály a biologicky aktívne zložky nahromadené pred hibernáciou, najmä Omega 3-6-9 kyseliny.

Esenciálne oleje: borovica, jedľa, eukalyptus a citrón, ako aj borovicová živica obohacujú krém o vitamíny, stopové prvky, flavonoidy, alkaloidy a organické kyseliny.

Zloženie: voda (aqua), PEG-4 polyglyceryl-2 stearát, glyceryl monosrearát, jazvečí tuk, ceto stearylalkohol, olej zo semien Helianthus Annuus, dimetikón, etylhexylglycerín, fenoxyetanol, ceteareth-20, propylénglykol, nikolinglykol, nikolinglykol, vazelína niklu Sibírska jedľa (Abies sibirica) éterický olej z ihličia, citrón (citrus limon) esenciálny olej, eukalyptový éterický olej, éterický olej Pinus silvestris, olej z dreva Cupressus Funebris, D-panthenol, kyselina glyková, kyselina askorbová, kyselina askorbová Kolofónia.

Spôsob použitia: Naneste malé množstvo krému na čistú pokožku problémových partií tela a masírujte 3-5 minút, 2-3x denne.

Kontraindikácie: Nepoužívať pri intolerancii na zložky krému. Nepoužívať na sliznice, ekzémy alebo otvorené rany. V prípade kontaktu s očami ich vypláchnite veľkým množstvom vody. Len na vonkajšie použitie. Krém nie je liek.

Skladovanie: Skladujte pri teplotách od 0 do 25 stupňov. C.

Upozornenie: Nepoužívať v prípade individuálnej neznášanlivosti zložiek krému. Nepoužívajte na sliznice, pokožku s pupienkami, otvorené rany. Ak dostanete krém do očí, opláchnite ich veľkým množstvom vody. Výrobok je určený len na vonkajšie použitie. Krém nie je liek!

Krajina pôvodu: Ukrajina

4820169185020

Špecifické referencie

EKOLEK TELOVÝ KRÉM JAZVEČÍ...

6,70 €