Elixír - SOS, krém na modriny a zranenia 75 ml

6,80 €
S DPH 3-4

Elixír - SOS, krém na modriny a zranenia 75 ml

Množstvo

- urýchľuje miznutie modrín;

- prispieva k rýchlej resorpcii modrín (hematómov);

- zmierňuje edém a opuch po úraze;

- pomáha znižovať zápal kože;

- zmierňuje bolesť.

Modriny nie sú len malým poškodením kože, ale aj jej neestetickým vzhľadom, pretože sú vždy sprevádzané cyanózou a opuchom tkanív. Krémový balzam "SOS" ma modriny a zranenia je nepostrádateľným prostriedkom,  aplikuje ho ihneď po poranení, zbavíte sa bolesti, hematómov, opuchov.

Kombinácia účinných zložiek krémového balzamu zlepšuje prietok krvi do kožných buniek, čím zlepšuje výživu a dýchanie buniek; má odvodňovací efekt, vďaka ktorému má resorbujúci účinok; adsorbuje na seba odumreté bunky, čo vedie k čisteniu pokožky.

Použitie: Rovnomerne aplikujte balzam na postihnuté miesto jemnou masážou 3-4 denne 4-5 minút.

Zloženie/INCI: prepared water, glycerin, isopropyl myristate, vaseline oil, cetearyl alcohol, ceteareth-20, bodyagi extract, vitamin complex A, E, F, emulsion wax, silicone oil, carbomer, triethanolamine, rutin, menthol, PEG-40 hydrogenated castor oil, tea tree essential oil, methylparaben, propylparaben, 2-bromo-2-nitropropane-1,3-diol.

Kontraindikácie: individuálna intolerancia na jednotlivé zložky krému.

Upozornenie: Neaplikujte krém na poškodenú pokožku, sliznice, ekzematózne povrchy a otvorené rany. V prípade kontaktu s očami ihneď vypláchnite veľkým množstvom vody.

Skladovanie: Skladujte pri teplote od +5 do + 25 ° C.

Krajina pôvodu: Ukrajina

4820058211373

Špecifické referencie

Elixír - SOS, krém na...

6,80 €