Gél-balzam na telo "911", Revmalgon, 100ml

7,90 €
S DPH 3-4

Gél-balzam na telo "911", Revmalgon, 100ml

Množstvo

Upokojujúci, hrejivý a prekrvujúci účinok.

Gel-balzam Revmalgon je  moderný kozmetický prostriedok, ktorý sa používa ako súčasť kombinovanej terapie pri liečbe ochorení kĺbov a svalov. Je  účinný pri nasledujúcich problémoch: artróza, dna, bolesť dolnej časti chrbta, artritída, ischias. Gél má zohrievajúce, protizápalové a upokojujúce účinky. Okrem toho, gél znižuje opuchy, posilňuje kĺby a stimuluje krvný obeh. Preniká hlboko do tkanív a zohrieva boľavé kĺby a svaly zvnútra. Upokojujúce pôsobenie gélu je dôsledkom jemnej koncentrácie silíc jedle, eukalyptu, borievky a cédra. Extrakt z červenej papriky zlepšuje krvný obeh, podporuje látkovú výmenu a uľavuje od bolesti svalov a kĺbov v oblasti aplikácie . Jedľový olej znižuje opuchy, má analgetické, antiseptické a protizápalové účinky. Je určený na masáž oblasti kolien, lakťov a ramenných kĺbov.

Zloženie/INCI: Aqua, Ethylhexyl Stearate, Menthol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolyme, Camphor, potentilla Erecta extract, Allantoin, Sodium Chondroitin Sulfate, Glucosamine Hydrochloride, Methyl Nicotinate, Capsicum Annuum Oil, Abies Sibirica Oil, Eucalyptus Globules leaf Oil, Juniperus Communis Oil, Cedrus Atlantica Bark Oil, Apis Toxicum (1,0 mg/100g), Diazolidinyl Urea, Propylene Glycol

Použitie : Naneste malé množstvo celého gélu ľahkými masážnymi pohybmi na problémové časti tela 2x denne.

UPOZORNENIE: Uchovávajte mimo dosahu detí! Pri individuálnej precitlivenosti na zložky prípravku. Nepoužívať u detí mladších ako 2 roky.

Skladovanie: pri teplote + 5° až + 25°C

Krajina pôvodu: Bielorusko

4811230025833

Špecifické referencie

Gél-balzam na telo "911",...

7,90 €