Gél-balzam na chrbticu, kĺby a svaly "911" OKOPNIK (Kostihoj a chondroitín), 100ml

6,80 €
S DPH 3-4

Gél-balzam na chrbticu, kĺby a svaly "911" OKOPNIK (Kostihoj a chondroitín), 100ml

Množstvo

Gél-balzam OKOPNIK obsahuje dve aktívne zložky, ktoré sú schopné liečivo pôsobiť  na zapálené kĺby a tkanivá - extrakt z kostihoja a chondroitín. Extrakt z kostihoja pomáha znížiť zápal v kĺboch, chrbtici, krížoch, svaloch a šľachách, urýchľuje regeneráciu poškodených tkanív pri zlomeninách, natiahnutiach šliach, výronoch, pomliaždeninách a iných zraneniach. Chondroitín, hlavná zložka synoviálnej tekutiny v kĺboch je stavebnou látkou chrupavky, slúži ako mazivo kĺbového povrchu. Komplex esenciálnych olejov upokojuje a hreje.  Gél obsahuje extrakt z kostihoja, extrakt baďagy, chondroitín, olej z jalovca, olej cajeput, rozmarínový olej, eukalyptový olej, klinčekový olej.

Spôsob použitia: Malé množstvo krému  naniesť na čistú pokožku problematických partií 2-3x denne a masážnymi pohybmi rozotrieť do úplného vstrebania.

Zloženie/INCI:  Aqua, Symphytum Officinale Extract, Spongilla Lacustris Spicule Extract, Ethylhexyl Stearate, Triethanolamine, Acrylates/ C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Menthol, Camphor, Sodium Chondroitin Sulfate, Juniperus Communis Oil, Melaleuca Leucadendron Cajaput Oil, Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Leaf Oil, Eucalyptus Globules Leaf Oil, Eugenia Caryophyllus (Clove) Flower Oil, Propylene Glycol (and) Diazolidinyl Urea (and) Methyl Paraben (and) Propyl Paraben, Limonene, Eugenol, Linalool.

Upozornenie:   Nepoužívať pri individuálnej neznášanlivosti na akúkoľvek zložku prípravku. Nie je vhodné pre deti do 3 rokov.

Skladovanie: Skladovanie: pri teplote + 5° až + 25°C

Krajina pôvodu: Bielorusko

4811230025789

Špecifické referencie

Gél-balzam na chrbticu,...

6,80 €