Specialist Cédrová Káva z TAJGY - krémová 150g, d.s.5.6.24

8,90 €
6,23 € Zľava 30%
S DPH

Specialist Cédrová Káva z TAJGY - krémová 150g

Množstvo
Vypredané

Zdravá "káva" bez kofeínu na podporu vášho trávenia

Tento lahodný krémový cédrový nápoj vám ju dokonale nahradí. Nielenže vám dodá potrebnú energiu, najmä kvôli ktorej väčšina ľudí bežnú kávu konzumuje, ale vďaka výnimočnému zloženiu  vám pomôže zlepšiť aj vaše trávenie. Pravidelnou konzumáciou získate nielen kvalitný a chutný nápoj, ale aj mnohé zdravotné benefity.

Okrem cédrového extraktu, o ktorom je známe, že priaznivo vplýva na imunitu a nervový systém, obsahuje táto káva totiž aj ďalšie prírodné zložky z oblasti tajgy, ktoré majú na ľudský organizmus pozitívny vplyv:

Červený koreň - prispieva k vyššej odolnosti organizmu a vitalite. Vyniká silnou antioxidačnou aktivitou.

Čakanka - prispieva k zlepšeniu tráviaceho procesu, podporuje funkciu pečene a celkovo zlepšuje metabolizmus. Je bohatá na vlákninu, vďaka čomu je účinnou prevenciou pred zápchou a vznikom hemoroidov. Zároveň čakanka posilňuje kardiovaskulárny systém, znižuje pocity únavy a vyčerpania

Táto káva vás prekvapí jemnou cédrovou chuťou a krémovou konzistenciou, ktorá je takmer na nerozoznanie od tradičnej kávy.

Zloženie/INCI:   kukuričný sirup, rastlinný olej, cukor z cukrovej trstiny, extrakt z cédrových orieškov, čakanka, červený koreň extrakt.                                      

Použitie: Zmes zalejte horúcou vodou podobne ako pri príprave bežnej kávy.Odporúčané množstvo nie je stanovené.

UPOZORNENIE: Uchovávajte mimo dosahu detí. Nepoužívajte pri individuálnej neznášanlivosti či precitlivenosti na niektorú zo zložiek. Skladujte na suchom a tmavom mieste, mimo dosahu detí, pri izbovej teplote.

Krajina pôvodu: Rusko

4620008856438

Špecifické referencie

Specialist Cédrová Káva z...

8,90 € 6,23 €