ELEO Cédrová káva na chudnutie štíhla, 130 g

9,90 €
S DPH 3-4

ELEO Cédrová káva na chudnutie štíhla, 130 g

Množstvo

Cédrová káva "Slim" je prírodný nápoj na zníženie opuchu a hmotnosti so silnou cédrovou chuťou a korenistou východnou poznámkou.

Od prvého dúšku dodáva céder všetku svoju úžasnú silu, poskytuje posilňujúci účinok na telo, nabíja energiou a optimizmom.

Úprimne sme chceli ukázať starostlivosť o každého kávového nadšenca a dať prospešný tonizujúci nápoj s prirodzenou, jedinečnou chuťou.

Nápoj obsahuje jedinečný extrakt z pichľavých hruškových plodov, ktorých účinok je klinicky dokázaný a zameraný na antioxidačnú ochranu buniek tela pred oxidačnými procesmi; zníženie opuchu a hmotnosti odstránením prebytočnej vody z tela; normalizácia metabolizmu a priaznivé fungovanie tráviaceho systému. Bohaté zloženie nápoja zvyšuje účinnosť extraktu a urýchľuje metabolizmus. Prispieva tiež k posilneniu imunitného systému, zníženiu únavy a únavy.

Cédrový extrakt prispieva k posilneniu imunitného systému, má pozitívny vplyv na nervový systém a podporuje rýchlejšie zotavenie.

Pôsobenie komponentov:
Chaga zvyšuje obranné sily tela, urýchľuje metabolizmus, čistí telo od trosky a toxínov

Čakanka prispieva k zlepšeniu procesu trávenia, posilneniu kardiovaskulárneho systému, zníženiu únavy a únavy

Kurkuma prispieva k zníženiu zápalu a spomaleniu procesu starnutia

Zloženie/INCI: čakanka, extrakt z opuncie kaktusy nea clear organicTM, extrakt z cédrových orechov, kurkuma, extrakt z chaga

Použitie: Nalejte 1 čajovú lyžičku (2,5 g) nápoja so 100 ml vriacej vody a premiešajte. Môžu sa pridať sladidlá a smotana.  Denná norma je 2 porcie denne.

Nutričná hodnota na 100 g výrobku: Bielkoviny - 4,0 g, tuky - 1,5 g, sacharidy - 41,0 g, Energetická hodnota na 100 g produktu - 810 kJ / 190 kcal

Krajina pôvodu: Rusko

4620008857008

Špecifické referencie

ELEO Cédrová káva na...

9,90 €