Dr. Konopka´S - RAKYTNÍK hydratačný pleťový krém pre normálnu a suchú pleť, 50ml

7,50 €
S DPH 3-4

Dr. Konopka´S - RAKYTNÍK hydratačný pleťový krém pre normálnu a suchú pleť, 50ml

Množstvo

Výživný pleťový krém na tvár, pre normálnu a suchú pokožku. Základom je organický bylinkový éterický olej No49 od Dr. Konopky a rakytníkový olej pre normálnu a suchú pokožku.

Tento výživný krém na tvár obsahuje špeciálne organické bylinkové oleje Dr. Konopkasa No49 a No54. Obsahuje tiež vitamíny a polynenasýtené mastné kyseliny, ktoré sú nevyhnutné pre hĺbkovú výživu a rekonštrukciu pokožky.

Je obohatený o rakytník, zabraňuje strate vlhkosti a zvyšuje ochranné funkcie pokožky, zanecháva ju hladkú a jemnú.

Zloženie/INCI: voda, glyceryl stearát, kakrylát/katrát, cetearylalkohol, triglyceridy kaprylové/kaprinové, maslo Butyrospermum parkii (bambucké maslo)*, oktyldodekanol, glycerín, ovocný olej z rakytníka rešetliakového (Hippophae)*, extrakt z kvetov/listov/stoniek Melilotus albus*, extrakt zo semien Secale cereale (raž)*, olej zo semien Amaranthus spinosus*, olej z dreva Cedrus atlantica*, olej zo semien Linum usitatissimum (ľan)*, voda z listov Ribes nigrum (čierne ríbezle)*, kvetinová voda z chamomilla recutita*, Extrakt z kvetu Anthemis nobilis (rímsky harmanček*), extrakt z ovocia Rubus idaeus (malina)*, olej zo semien Rubus idaeus*, olej zo semien Camellia oleifera*, ovocný olej Rosa canina (šípka)*, extrakt z ovocia Rosa canina*, kaprylyl/kaprylové pšeničné otruby/slamené glykozidy, fuselové otruby/slamené glykozidy, polyglyceryl-5-oleát, kokoylglutamát sodný, glyceryl kaprylát, tokoferol, xantánová guma, stearoylglutamát sodný, benzylalkohol, kyselina dehydrooctová, Benzoan sodný, sorbát draselný, parf,kyselina citrónová, limonén, citral, citronellol, eugenol, cinalool, škorica

* organická zložka

Použitie: Naneste malé množstvo na čistú pleť ráno a večer.

Krajina pôvodu: Estónsko

4744183019126

Špecifické referencie

Dr. Konopka´S - RAKYTNÍK...

7,50 €