• -10%
  • -10%

Hyaluronový denný pleťový krém BioCosmetolog, 45 ml

6,00 €
5,40 € Zľava 10%
S DPH 3-4

Hyaluronový denný pleťový krém BioCosmetolog, 45 ml 

Množstvo

Hyalurónový krém na tvár s profesionálnym biorevitalizačným účinkom intenzívne spevňuje pokožku tváre a okamžite obnovuje mladú pleť.

Aktívna receptúra krému s dvomi typmi kyseliny hyalurónovej, koenzýmom Q10 a kolagénom vyživuje pokožku vlhkosťou na všetkých úrovniach, okamžite vyhladzuje mimické vrásky a redukuje hlboké vrásky, obnovuje pružnosť pokožky.

Výťažky z aloe, citrónovej trávy a harmančeka zaisťujú rovnomerný tón pleti a zdravú pleť, prírodné kakaové a mandľové oleje hĺbkovo vyživujú a zjemňujú pokožku, vitamín A má silný účinok proti starnutiu.

Každodenné používanie krému úplne nahrádza profesionálnu procedúru biorevitalizácie pleti.

Zloženie/INCI: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Theobroma Cacao Seed Butter, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Caprylic / Capric Triglycerides, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Monostearate, Retinyl Palmitate, Sodium Hyaluronate, Hyaluronic Acid, Collagen, Schisandra Chinensis Extract, Acrylates/Vinyl Isodecanoate Crosspolymer, Chamomilla Recutita Flower Extract, Ubiquinone, Parfum, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sorbic Acid, Benzyl Alcohol.

Upozornenie: Len na vonkajšie použitie. V prípade zasiahnutia očí vypláchnite vodou. Možná individuálna neznášanlivosť na niektorú zo zložiek.

Krajina pôvodu: Rusko

4630040779411

Špecifické referencie

Hyaluronový denný pleťový...

6,00 € 5,40 €