ABSOLUTE CARE krém na tvár s kyselinou hyalurónovou, hydratačný a rozjasňujúci, 50 ml

21,90 €
S DPH 3-4

ABSOLUTE CARE krém na tvár s kyselinou hyalurónovou, hydratačný a rozjasňujúci, 50 ml

Množstvo

Ľahký hydratačný krém, ktorý poskytuje okamžitú a dlhodobú hydratáciu a žiarivosť. Hydratačný krém založený na 4 typoch kyseliny hyalurónovej dodáva pleti svieži a omladený vzhľad. Extrakt z exotickej superpotraviny obohatený o antioxidant ponúka účinok proti znečisteniu a zároveň zvyšuje laminozitu a pevnosť. Niacínamid (vitamín B3) vyrovnáva mikrobiot pokožky, čím znižuje výskyt škvŕn, škvŕn a liniek. Obohatené o Omega 3 a 6, argánový olej, Squalane a bambucké maslo pre výživu a zdravý lesk.

Pre všetky typy pleti.

Použitie: Aplikujte na čistú pokožku tváre jemným poklepávaním, kým sa nevstrebe. 

Skladovanie: Uchovávajte mimo dosahu priameho tepla a slnečného žiarenia. Skladujte na chladnom a suchom mieste.

Upozornenie: Kontraindikácie - nepoužívať pri intolerancii na na jednotlivé zložky. Používajte tento kozmetický výrobok len na účel, na ktorý bol určený a podľa návodu na použitie. Neprehĺtajte. Zabráňte priamemu kontaktu s očami. Uchovávajte mimo dosahu detí. Nepoužívajte tento výrobok, ak je známa citlivosť na niektorú zo zložiek.

Zloženie/INCI: Voda, glycerín, kaprylový/kaprinový triglycerid, glycerylstearát SE, cetylalkohol, izoamyllaurát, metylpropándiol, cetearyl olilát, betaín, propándiol, sorbitan olivát, olej z jadier Argania Spinosa, niacinamid, volillulsqualane, niacínamid, volilul skvaluke Butyrospermum Parkii Butter, Parfum, Hyaluronát sodný, Fenylpropanol, Akáciová senegalská guma, Hydrolyzovaná kyselina hyalurónová, Výťažok z dužiny Pouteria Lucuma, Xantánová guma, Kyselina citrónová, Magnolol, Fytát sodný, Honokiol, Alkohol.

Krajina pôvodu: EU

7290114732697

Špecifické referencie

ABSOLUTE CARE krém na tvár...

21,90 €