ABSOLUTE CARE Krém na tvár s kyselinou hyalurónovou, nočný, omladzujúci, 50 ml

21,90 €
S DPH

ABSOLUTE CARE Krém na tvár s kyselinou hyalurónovou, nočný, omladzujúci, 50 ml

Množstvo

Výživné nočné ošetrenie, ktoré zlepšuje nočné regeneračné a omladzujúce procesy pleti pre svieži a revitalizovaný vzhľad ráno. Tento nočný krém založený na zmesi 4 druhov kyseliny hyalurónovej s rôznymi veľkosťami podporuje omladenie, pevnosť a dlhodobú hydratáciu. Pridanie niacínamidu a vitamínu A podporuje zdravú obnovu a zároveň zlepšuje textúru a elasticitu pokožky. Nočný krém je obohatený o prírodné zložky, ako je betaín z upcyklovanej cukrovej repy, bambucké maslo, argánový olej a skvalán pre intenzívnu výživu a hydratáciu.

Použitie: Aplikujte na čistú pokožku tváre jemným poklepávaním, kým sa nevstrebe. 

Skladovanie: Uchovávajte mimo dosahu priameho tepla a slnečného žiarenia. Skladujte na chladnom a suchom mieste.

Upozornenie: Kontraindikácie - nepoužívať pri intolerancii na na jednotlivé zložky. Používajte tento kozmetický výrobok len na účel, na ktorý bol určený a podľa návodu na použitie. Neprehĺtajte. Zabráňte priamemu kontaktu s očami. Uchovávajte mimo dosahu detí. Nepoužívajte tento výrobok, ak je známa citlivosť na niektorú zo zložiek.

Zloženie/INCI: Voda, glycerín, kaprylový/kaprinový triglycerid, glycerylstearát SE, Cetylalkohol, izoamyllaurát, metylpropándiol, cetearylolivát, betaín, cetearylalkohol, sorbitan olivát, skvalán, olej z jadier Argania Spinosa, propándiol, niacínamid, olej zo semien Plukenetia Volubilis, Butyrospermum sodíkový olej, polyfumetylové maslo Capuromacrylla G nate, Fenylpropanol, trikaprylín, akáciová senegalská guma, hydrolyzovaná kyselina hyalurónová, xantánová guma, honokiol, magnolol, kyselina citrónová, fytát sodný, retinylpalmitát, BHT, alkohol.

Krajina pôvodu: EU

7290114732680

Špecifické referencie

ABSOLUTE CARE Krém na tvár...

21,90 €